Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Az összes Magyarország és Szerbia közötti határátkelőhely megnyitott

2020-05-23
10:08
2020-05-23
11:04
Forrás
Pannon RTV
Tegnap megnyitott a Szerbiába történő belépő forgalom előtt az összes Magyarország és Szerbia közti határátkelőhely - tájékoztat Magyarország Szabadkai Főkonzulátusa.

Határátkelőhelyek a rendkívüli állapotot megelőző nyitvatartási rend szerint dolgoznak. Szerbiába minden szerb és külföldi állampolgár jogosult belépni külön engedély és karanténkötelezettség, illetve COVID-teszt nélkül. Magyarország Szabadkai Főkonzulátusa ugyanakkor felhívja  az utazók figyelmét arra, hogy a Magyarországra való belépés tekintetében továbbra is érvényben vannak a korlátozó intézkedések, azaz a 14 nap karantén, vagy egyedi engedély, továbbá a tranzitálásra vonatkozó szabályok. Hozzáteszik, további kérdések esetén folyamatosan ügyfeleik rendelkezésére állnak.

Magyarország Szabadkai Főkonzulátusának munkatársai a következő telefonszámokon fogadják az ügyfelek hívásait: +38162766491, +38162766492, +38162766493

További információkért látogassanak el Magyarország Szabadkai Főkonzulátusának internetes oldalára.

Magyarország
Szerbia
határ
határátkelő
Magyarország Szabadkai Főkonzulátusa

Most

Népszerű

Az új év új nyugdíjkorhatárt hoz

Két hónappal hosszabb ideig kell dolgozniuk a nőknek Szerbiában 2021. január elsejétől, hogy öregségi nyugdíjba vonulhassanak. Be kell tölteniük a 60 év, két hónapot.

Új szigorításokat vezetnek be Szerbiában

Hétköznaponként 17 órakor be kell zárniuk, hétvégente pedig ki sem nyithatnak a vendéglátóipari egységek és a szolgáltatói tevékenységeket végző vállalkozások - többek között ez tartozik az új szigorítások közé - írja a szerbiai sajtó.