Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Babzsákokat kapott ajándékba a Szabadkai Közkórház gyermekosztálya

2017.12.22
13:49
2017.12.22
16:13
Forrás
Pannon RTV
Tíz babzsákot adományozott a Szabadkai Közkórház gyermekosztályának a Masterplast YU és partnerük, az újvidéki Lazy Bag Gocher.

A gyermekosztály nevében Branka Milisavljević, a kórház igazgatóhelyettese, a neonatológiai osztály főorvosa mondott köszönetet. „A gyerekeink, akik a mi osztályunkon tartózkodnak, egy kis pihenésre tudják majd használni ezeket a babzsákokat.”

A humanitárius akciók továbbra is folytatódnak - közölték a Masterplast illetékesei. Siniša Grubanov, termelési menedzser, Masterplast YU Kft., Szabadka: „Tervben vannak további akciók is, vérmelegítőkre kívánunk pénzt gyűjteni az elkövetkező időszakban a partnereinkkel együtt, hogy a Szabadkai Közkórháznak adományozzuk, így segítve hozzájárulásunkkal.”

Pannon RTV

Az újvidéki Lazy Bag Gocher céggel együtt ajándékozták a kórháznak a 10 babzsákot, amelyet a Masterplast töltött meg polisztirol gyöngyökkel.

A humanitárius akciók során mindig első helyen szerepelnek a gyerekek, mert ők jelentik a jövőt - üzente Bunford Tivadar. A Masterplast Yu Kft. dél-európai régiójának igazgatója úgy fogalmaz, mint szülő és büszke nagyapa, gyermekeken segít, hiszen az ő egészségük a legfontosabb.

Masterplast Yu
babzsák
Szabadkai Közkórház
gyermekosztály

Most

16:48

„Hős anyák" kerestetnek

Az orosz kormány újra bevezette a sztálini „Hős anya" kitüntetést, amely szerint egymillió rubel (átszámolva majdnem kétmillió dinár) értékű jutalom jár azoknak a nőknek, akik legalább tíz gyereket szülnek.
15:20, Frissítve: 16:34

Átadták a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat

Átadták Budapesten a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat a Budavári Palotában. Az elismeréseket a kitüntetettek Potápi Árpád János nemzetpolitikai államtitkártól vehették át. A díjazottak között három vajdasági művelődési egyesület is van.
14:48, Frissítve: 15:11

Ünnepel Magyarország - a légiparádé elmarad

Fesztiválhangulat, színpadi és utcai produkciók, kiállítások, látványművészeti előadások, családi és gyermekprogramok várják tizenkét helyszínen Budapesten az érdeklődőket a hétvégén a Szent István-napi állami rendezvénysorozat keretében.
14:08, Frissítve: 15:53

Sportszerek ajándékba

A topolyai TSC Akadémián a Szerb Labdarúgó Szövetség képviselői sportfelszerelést adományoztak a Községi Labdarúgó Szövetség klubjai számára.

Népszerű

Folytatódtak a tüntetések Vajdaság-szerte

Nem egyeztek meg a gazdák és a kormány képviselői. A gazdák azt mondták, az alacsony felvásárlási árak, a magas üzemanyag- és műtrágya árak, továbbá a vízlecsapolási illeték miatt elégedetlenek.