Ugrás a tartalomra

Befejeződött a tartományi képviselőház épületének egy részén végzett felújítás

2023.02.04
13:15
Forrás
blic.rs
Tizenkét nap alatt befejezték az újvidéki Báni palotán a helyreállítási munkálatokat, amelyekre a közvetlen szomszédságában lévő garázs építése okozta károk miatt volt szükség.

A mintegy 850 ezer dinár értékű munkálatokat a garázs építésének beruházója finanszírozta. A károkról és a kárelhárítási intézkedésekről szóló tervet 2022 decemberében a Műszaki Tudományok Kar- Építőmérnöki és Geodéziai Tanszéken dolgozták ki.

tartományi képviselőház
báni palota

Most

15:02

Emberek a kulisszák mögött

Renata Rudićtyal, a szabadkai Szabadegyetem oktatási programszervezőjével beszélgetett a Kortárs Galéria munkatársa, az emberek a kulisszák mögött című beszélgetős esten.
14:52, Frissítve: 15:09

Orvoshiánnyal küzd Magyarkanizsa község

Egyebek mellett erről is szó esett a Községi Képviselő-testület mai ülésén. Elfogadtak továbbá egy rendeletjavaslatot, amely az Európai Charta esélyegyenlőségi akciótervének helyi szintű megvalósítását irányozza elő.
13:58

Némi orosz előny Bahmutnál

Az orosz erők némi előnyt szereztek a keleti csatatéren, Bahmut városában, de súlyos árat fizettek ezért, amely emberéletekben mérhető – közölte a kijevi vezetés csütörtökön, részleteket azonban nem közöltek.

Népszerű

Tömegbaleset Szabadkánál - VIDEÓ!

A baleset a Topolya és az észak-bácskai város közötti úton történt, a szakaszt teljesen lezárták. A szerencsétlenséget az orkán erejű széllökések miatt kialakult porvihar okozta.