Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Kovács Róbert

Beléphetnek Magyarországra az ott érettségiző diákok

2021.04.19
17:31
2021.04.19
17:36
Forrás
Közlemény
Beléphetnek Magyarország valamennyi megnyitott határátkelőhelyén azok a külföldön tartózkodó diákok, akik az érettségi vizsgán történő részvételüket igazolni tudják az intézmény vizsgabehívójával, május 2-a és 26-a, valamint június 2. és 26. között.

Az érintettek a járványügyi beutazási korlátozások alkalmazása nélkül, 1 fő hozzátartozó kíséretében léphetnek be Magyarországra. A magyar Oktatási Hivatal közleménye szerint a behívót kizárólag a vizsgázó jelentkezését fogadó intézmény tudja a vizsgázó számára elküldeni.

Hozzáteszik, a vizsgáknak a rendkívüli intézkedések szerinti átszervezése jelenleg még folyamatban van, ezért a vizsgabehívókat az április 19-ével kezdődő hét második felében tudják majd előállítani és elküldeni a vizsgázóknak.

Magyarország
érettségi
határ

Most

Népszerű

Megszületett Dér Heni gyermeke

Megszületett Dér Heni és Bakos Gergely első gyereke. A szülés ma reggel indult be, mostanra pedig a kisfiuk, Bendegúz is megérkezett.

Zivatarokkal ér véget a májusi nyár

Záporok, zivatarok váltják a nyári meleget. A lehűlés már a hét közepén megérkezik térségünkbe, helyenként erős lesz a szél és viharok is kialakulhatnak.