Ugrás a tartalomra
Szerbiai RTV

Belgrádi nyerte a belgrádi lakást

2021.10.02
19:07
2021.10.02
19:21
Forrás
Szerbiai RTV
A belgrádi Marjana Đekić nyerte a fővárosi lakást a Vedd el a számlát és nyerj! elnevezésű nyereményjáték mai fordulójában.

Az 5 Fiat 500L típusú személygépkocsi közül kettő Belgrádba, egy-egy pedig Knjaževacra, Borba és Kragujevacra került. A szerb közmédia stúdiójában több mint 10 millió borítékból húzták ki a szerencséseket.

A Vedd el a számlát és nyerj! játék szabályai nem változtak: egy borítékba tíz számlát kell elhelyezni. Ezek legkevesebb 100 dinár értékű pénztárgépszámlák vagy bankkártyás fizetést igazoló nyugták, amelyek nem lehetnek április 1-nől régebbiek, valamint továbbra is külön kell borítékolni őket. A borítékon nevet, címet és telefonszámot kell feltüntetni, a címzetthez pedig elég csak annyit írni, hogy ”Uzmi račun i pobedi 2021”.

Vedd el a számlát és nyerj!
nyereményjáték
Fiat
autó
lakás

Most

08:32

No filter a Desirén

A Stúdió K Színház előadásával és Lajkó Félix koncertjével kezdetét vette a tizennegyedik Desiré fesztivál Szabadkán.
18:29

Katar 3-1-re kikapott Szenegáltól

A labdarúgó-világbajnokság csoportkörének második fordulójában a szenegáliak a 41. percben szerezték meg a vezetést, amikor Dia csapott le a katari védelem által eladott labdára.

Népszerű

Leszámolás történhetett Horgoson

Lövöldözés volt csütörtökön Horgoson. Valószínűleg leszámolás történt két migránscsoport között, néhányan meg is sérültek.