Ugrás a tartalomra
Szerbiai RTV

Belgrádi nyerte a belgrádi lakást

2021.10.02
19:07
2021.10.02
19:21
Forrás
Szerbiai RTV
A belgrádi Marjana Đekić nyerte a fővárosi lakást a Vedd el a számlát és nyerj! elnevezésű nyereményjáték mai fordulójában.

Az 5 Fiat 500L típusú személygépkocsi közül kettő Belgrádba, egy-egy pedig Knjaževacra, Borba és Kragujevacra került. A szerb közmédia stúdiójában több mint 10 millió borítékból húzták ki a szerencséseket.

A Vedd el a számlát és nyerj! játék szabályai nem változtak: egy borítékba tíz számlát kell elhelyezni. Ezek legkevesebb 100 dinár értékű pénztárgépszámlák vagy bankkártyás fizetést igazoló nyugták, amelyek nem lehetnek április 1-nől régebbiek, valamint továbbra is külön kell borítékolni őket. A borítékon nevet, címet és telefonszámot kell feltüntetni, a címzetthez pedig elég csak annyit írni, hogy ”Uzmi račun i pobedi 2021”.

Vedd el a számlát és nyerj!
nyereményjáték
Fiat
autó
lakás

Most

16:05, Frissítve: 16:12

Ma van a Fogamzásgátlás Világnapja

A Fogamzásgátlás Világnapján az Újvidéki Egészségház előadást tartott középiskolások számára, ahol a résztvevők megtanulhatták, hogyan éljenek felelősségteljes nemi életet és milyen módszerekkel védekezhetnek.

Népszerű

Újabb olcsóbb termékek a boltok polcain

Újabb 16 termékkel bővült a Jobb ár, vagyis a Bolja cena akció listája. Mától így már összesen 36 árucikket vásárolhatunk olcsóbban a programban résztvevő boltokban.