Ugrás a tartalomra
Pixabay/Myriams-Fotos

A beoltott fiatalok szilveszterezése nincs veszélyben

2021.11.19
16:27
2021.11.19
16:33
Forrás
Magyar Szó, N1
A beoltott fiatalokra nem vonatkoznak majd a szilveszterezést ellehetetlenítő intézkedések - jelentette ki Srđa Janković, tudósít az N1 hírportál.

Az immunológus kiemelte, hogy a szilveszterezésre vonatkozó intézkedésekről a szerbiai válságstáb dönt majd. Véleménye szerint a beoltott fiatalokra csak minimális szigorítások vonatkoznak majd, és olyan újévi ünneplésben lehet részük, amit nem fog jelentősebben elrontani a járványhelyzet - fogalmazott Janković.

Hiszem, hogy a beoltott fiatalok felelősségteljesek, és egészen biztos vagyok abban, hogy számukra ez az újévi ünneplés nem esik kútba - hangsúlyozta Janković.

szilveszterezés
beoltott
fiatal
Srđa Janković

Most

23:14, Frissítve: 23:28

Magabiztos győzelem Oslóban

A szerb labdarúgó-válogatott 2:0-ra nyert a norvégok ellen a Nemzetek Ligájában és ezzel biztosította a feljutást az A divízióba.

Népszerű

Verbászi fiú a bravúros magyar válogatottban

Újoncot avatott a magyar labdarúgó-válogatott Lipcsében, a Nemzetek Ligája ötödik fordulójában, ahol egygólos győzelmet aratott a németek ellen. Az új játékos a mindössze 18 éves vajdasági fiú, Kerkez Miloš.

Megküzdöttek a Mohol legnagyobb parasztja címért

Látogatottságban és a résztvevők számát tekintve is rekordot döntött a 8. Moholi Parasztolimpia. Ilyenkor dől el, hogy kik a környék legnagyobb parasztjai, akik különböző mezőgazdasághoz köthető versenyszámokban mérettetik meg magukat.