Ugrás a tartalomra
Pixabay/Myriams-Fotos

A beoltott fiatalok szilveszterezése nincs veszélyben

2021.11.19
16:27
2021.11.19
16:33
Forrás
Magyar Szó, N1
A beoltott fiatalokra nem vonatkoznak majd a szilveszterezést ellehetetlenítő intézkedések - jelentette ki Srđa Janković, tudósít az N1 hírportál.

Az immunológus kiemelte, hogy a szilveszterezésre vonatkozó intézkedésekről a szerbiai válságstáb dönt majd. Véleménye szerint a beoltott fiatalokra csak minimális szigorítások vonatkoznak majd, és olyan újévi ünneplésben lehet részük, amit nem fog jelentősebben elrontani a járványhelyzet - fogalmazott Janković.

Hiszem, hogy a beoltott fiatalok felelősségteljesek, és egészen biztos vagyok abban, hogy számukra ez az újévi ünneplés nem esik kútba - hangsúlyozta Janković.

szilveszterezés
beoltott
fiatal
Srđa Janković

Most

15:23, Frissítve: 16:50

Dulakodásig fajult a parlamenti ülés

Miután Aleksandar Vučić ismertette a Koszovóról szóló jelentést a köztársasági parlamenti képviselők rendkívüli ülésén, megkezdődött a vita a Pristinával folytatott tárgyalásokról.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Egy fiatal nő harca, hogy újra járni tudjon

Páger Anita 26 éves muzslyai lány egy baleset következtében öt éve mozgássérült. Bekerült a Budi human jótékonysági alapítvány programjába és thaiföldi műtétjére indult gyűjtési akció. Májusig nem egész 16 millió dinárt kellene összegyűjteni.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.