Ugrás a tartalomra
Pixabay/Myriams-Fotos

A beoltott fiatalok szilveszterezése nincs veszélyben

2021.11.19
16:27
2021.11.19
16:33
Forrás
Magyar Szó, N1
A beoltott fiatalokra nem vonatkoznak majd a szilveszterezést ellehetetlenítő intézkedések - jelentette ki Srđa Janković, tudósít az N1 hírportál.

Az immunológus kiemelte, hogy a szilveszterezésre vonatkozó intézkedésekről a szerbiai válságstáb dönt majd. Véleménye szerint a beoltott fiatalokra csak minimális szigorítások vonatkoznak majd, és olyan újévi ünneplésben lehet részük, amit nem fog jelentősebben elrontani a járványhelyzet - fogalmazott Janković.

Hiszem, hogy a beoltott fiatalok felelősségteljesek, és egészen biztos vagyok abban, hogy számukra ez az újévi ünneplés nem esik kútba - hangsúlyozta Janković.

szilveszterezés
beoltott
fiatal
Srđa Janković

Most

20:02

Vučić: Ukrajna a fő téma Davosban

Ukrajna kérdése játszik központi szerepet a Davosi Világgazdasági Fórumon, erről beszélt a szerb köztársasági elnök a szerb közmédiának, aki maga is részt vesz a rendezvényen.
19:33

Korszerű gépek és újítások kellenek

Sokan szeretnének korszerű gépeket vásárolni az Újvidéki Mezőgazdasági Vásáron. A beruházás azonban sokba kerül - mondják a termelők. Aki teheti, pályázati lehetőségeken keresztül próbál fejleszteni.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.

Miből mennyit vihetünk magunkkal külföldre?

Hamarosan elkezdődik a nyári szabadságok ideje. Utazásunk előtt jó tudni, hogy külföldi nyaralásunk során milyen értékben vihetünk magunkkal készpénzt és egyéb dolgokat úgy, hogy ne büntessen meg bennünket a szerb vámhivatal.