Ugrás a tartalomra
Pixabay/sabinevanerp

A beoltott lakókat lehet látogatni az idősotthonokban

2021-02-23
07:23
Forrás
Szerbiai RTV
Mától látogathatók a szerbiai idősotthonok azon lakói, akik felvették a koronavírus elleni védőoltást. Feltétel azonban, hogy az adott intézményben legalább 14 napja ne forduljon elő koronavírus-fertőzés.

Radoslav Milovanović szerint nagy az érdeklődés a látogatások iránt, ehhez azonban előre be kell jelentkezni, ezt követően pedig megtervezik a látogatás menetét. A Magán Idősotthonok Szervezetének elnöke hozzátette, hogy a látogatások 45 percesek lehetnek, és egy külön, ezekre az alkalmakra kijelölt helyiségben történhetnek.

idősotthon
koronavírus
beoltottak

Most

14:26, Frissítve: 15:17

Gyengül a Golf-áramlat

Ezer éve nem volt olyan gyenge az Atlanti-óceán körforgási rendszere mint most – ezt állítja egy tanulmány.

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.