Ugrás a tartalomra
TANJUG/TARA RADOVANOVIC/bs

Bezárják az újvidéki ideiglenes koronavírus-kórházat

2020-05-25
13:22
Forrás
021.rs
A kórházak lassan visszatérhetnek a megszokott munkarendhez - állapította meg az egészségügyi miniszter, miután találkozott az érintett intézmények vezetőivel.

Bezárják az Újvidéki Vásár területén működő ideiglenes koronavírus-kórházat, emellett péntektől leválasztják a covid-rendszerről a belgrádi Zvezdara Klinikai Kórházi Központot is - erről döntöttek ma azon a találkozón, amelyen Zlatibor Lončar szerb egészségügyi miniszter és a koronavírussal fertőzött személyeket kezelő intézmények vezetői egyeztettek.

Csütörtöktől a Pancsovai Közkórház is folytatja a járvány előtt megkezdett tevékenységét.

Az eseményt követő sajtótájékoztatón elhangzott, a belgrádi orvosi egyetem számításai szerint várhatóan június végén regisztrálják majd az utolsó koronavírusos esetet Szerbiában.

Újvidék
Újvidéki Vásár
bezárás
javulás
koronavírus
Zlatibor Lončar
kórház

Most

16:18, Frissítve: 16:27

Újra vesztegzár alatt van Melbourne

Az intézkedés mintegy ötmillió ausztráliai lakost érint, az emberek csak munkába, iskolába, bevásárolni vagy orvosi vizsgálatra mehetnek, egyébként az otthonukban kell tartózkodniuk.

Népszerű

Megtalálták csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.