Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Juhász Géza

Bezárják az Újvidéki Vásár területén működő koronavírus-kórházat

2020.06.01
18:45
Forrás
Közlemény
Az apatini gyógyfürdő is visszatér régi munkarendjéhez.

Holnaptól már nem működik az Újvidéki Vásár csarnokában kialakított, koronavírusos fertőzöttek kezelésére létrehozott ideiglenes kórház - tájékoztat a tartományi kormány. Eddig itt az enyhébb tüneteket produkáló pácienseket helyezték el. Azok a személyek, akik az elkövetkező időszakban elkapják a fertőzést, az újvidéki székhelyű Vajdasági Klinikai Központban kapják majd meg a kezelést.

Hasonlóan a vásárcsarnokhoz, az apatini gyógyfürdő is visszatér régi munkarendjéhez. Ide azokat a közalkalmazottakat szállították eddig, akik elkapták a koronavírust, de enyhe tüneteket mutattak. Pénteken elhagyhatta ezt az intézményt az utolsó páciens, így fertőtlenítés után a jövő héttől folytatja a rendes munkát a gyógyfürdő.

vásárcsarnok
koronavírus
fertőzött
bezárás
Újvidék
Apatin
fürdő

Most

21:16, Frissítve: 21:28

Ezüstérmes a magyar női vízilabda-válogatott

A magyar női vízilabda-válogatott ezüstérmet szerzett a magyar rendezésű vizes világbajnokságon, miután óriási csatában, 9-7-re kikapott a sorozatban negyedszer győztes, az elmúlt három olimpián is első Egyesült Államok csapatától a döntőben.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.