Ugrás a tartalomra
Szabadka Város Önkormányzatának Médiaközpontja

Bezárt a szabadkai ideiglenes hajléktalanszálló

2021-01-22
16:59
Forrás
Közlemény
Szabadka Város Szociális Központja arról értesítette a helyi önkormányzatot, hogy minden feltétel teljesült ahhoz, hogy a Gaj utca 50. szám alatti ideiglenes szálló működése leálljon ma délutántól.

A hajléktalanszálló azonban teljesen felszerelt marad az előttünk álló téli időszakban, és ismét működni fog, amint azt a Szociális Központ szakszolgálatai úgy ítélik meg. Az ideiglenes befogadó megnyitása óta a sürgős ideiglenes elhelyezés lehetőségét egyébként hat szabadkai illetőségű személy használta ki.

hajléktalanszálló
Szabadka
bezárt

Most

10:05

Đoković beérte Federert

Novak Đoković világelső szerb teniszező a 310. hetet kezdte meg a férfi teniszezők ATP világranglistájának az élén, ezzel beérte az eddigi rekorder svájci Roger Federert.
09:53, Frissítve: 10:03

Juhtenyésztés: igen vagy nem?

Elégedetlenek a vajdasági juhtenyésztők, de bíznak abban, hogy a lassanként emelkedő árak miatt a jövőben is érdemes lesz birkák és bárányok tenyésztésével foglalkozni.
08:43

Pártok közti párbeszéd kezdődik

A szerb köztársasági parlament égisze alatt, az Európai Parlament közvetítésével a pártok közötti párbeszéd ma Ivica Dačićtyal, a szerb parlament elnökének videokonferenciájával kezdődik.
07:50, Frissítve: 09:08

Ma kezdődik a Berlinale

koronavírus-járvány miatt közönség és sztárok nélkül kezdődik hétfőn a Berlini Nemzetközi Filmfesztivál (Berlinale), amelyen a szemle 71 éves történetében először egyszerre két magyar nagyjátékfilm is indul a legjobb filmnek járó Arany Medvéért.

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.