Ugrás a tartalomra

Biztonságban vannak a Görögországban és Törökországban nyaraló szerbiaiak

2021.08.03
09:24
2021.08.03
10:14
Forrás
Szerbiai RTV
Tatjana Matić szerb idegenforgalmi miniszter szerint a tűz távol van az idegenforgalmi központoktól és minden utas biztonságban van.

Biztonságban vannak azok a szerb turisták, akik Görögországban és Törökországban nyaralnak. A napokban több bejelentés is érkezett, miszerint Rodoszon tűz ütött ki, de az éjszaka folyamán már sikerült megfékezni és részlegesen eloltani. Marmarisban is kitört a tűz. A település központi részeiben már sikerült megfékezni a lángokat, míg Bodrumban stabilizálták a helyzetet.

turizmus
nyaralás
erdőtűz

Kapcsolódó tartalmak

Most

19:30, Frissítve: 19:57

Száz fiatal labdarúgó a Csubela Ferenc Emléktornán

Száz fiatal labdarúgó részvételével zajlott a Csubela Ferenc Emléktorna Bácskossuthfalván. A kispályás kupán 16 csapat versengett helyi és környékbeli fiatalok részvételével. Csubela Ferenc, a VMSZ egyik alapítója és első elnöke volt.

Népszerű

Mezőgazdászok, figyelem!

Új pályázatot hirdettek a mezőgazdászok számára. Beruházásaik 50 százalékát az állam biztosítja, vissza nem térítendő támogatás formájában.

Elindult a személyforgalom a Szabadka-Szeged vasútvonalon

Az első járat 5 óra 19 perckor indult Szegedről. Az első utasok között volt Lázár János magyar közlekedési miniszter és dr. Pásztor Bálint a VMSZ megbízott elnöke is. A személyvonatok ezen a vonalon ötször közlekednek majd mindkét irányba.