Ugrás a tartalomra

Biztonságban vannak a szerb turisták

2021.08.16
12:10
Forrás
B92
A görögországi Évia szigetén jelen pillanatban nincsenek szerb turisták, akik ki lennének téve az erdőtüzek veszélyének - mondta Aleksandar Seničić.

Az Utazási Irodák Szerbiai Szövetségének igazgatója a szerb közmédiánk elmondta, nagyjából 450 szerbiai turista tartózkodott a szigeten, közülük 80-an haza kívántak jönni, a többieket pedig áthelyezték biztonságos területre. Azok a nyaralók, akik visszatértek nem kapják vissza a befizetett összeget, mert természeti katasztrófáról van szó - tette hozzá Seničić.

Görögország
Évia

Most

17:18, Frissítve: 17:26

Az éghajlatváltozás a méztermelésre is kihatással van

Az enyhe téli időjárás és az éghajlat változása a méhészeket is nehéz helyzetbe hozza. A méhészek elmondása szerint idén szokatlanul korán virágzásnak indult a repce és az akác, aminek hatására a méhek is idő előtt megkezdték munkájukat.
16:04

421 hete az élen

Novak Đoković a 421. hetet kezdte meg az ATP-lista élén. A világ legjobb teniszezőjének jelenleg 10.035 pontja van, ezzel pedig tovább növelte előnyét az olasz Jannik Sinnerrel szemben.
14:16, Frissítve: 16:40

120 éves lenne a Zorka Vegyiművek

120 éve alakult meg Szabadkán a Clotild, illetve a Zorka Vegyiművek. Az egykori Jugoszlávia legnagyobb műtrágyagyára fénykorában több mint 2100 munkást alkalmazott.

Népszerű

Új életre kelhet a Fidelinka

Beruházás a régió egyik legismertebb malomipari vállalatába - egyebek mellett ezzel a témával foglalkozott a Közügyek.