Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Biztonságos a Tisza Magyarkanizsánál

2021.07.16
15:46
2021.07.16
17:20
Forrás
Pannon RTV
Biztonságos a Tiszában úszni a magyarkanizsai szakasznál a zentai Tisza Mentőcsapat tagjai szerint, akik ma medertisztítást és átvizsgálást végeztek az említett helyen.
Pannon RTV

Egy korszerű szonárral vizsgálták át a helyi strandokat, valamint a mólók körüli területet, és úgy találták, hogy szabadon lehet fürdőzni a folyóban. Természetesen a folyóban való fürdés csak úszóknak ajánlott, a megfelelő biztonsági intézkedések betartásával.

Pannon RTV/illusztráció

Lackó Róbert, a magyarkanizsai Községi Képviselő-testület elnöke: „Egy olyan akcióról van szó, ami nagyban biztosítja az itt fürdőző lakosság, gyerekek, felnőttek, idegenek biztonságát, hiszen nagy szerencsénkre egy olyan szoftverfejlesztést tudtak végrehajtani a mentőcsapatnál, amivel 100 százalékos pontossággal fel tudják térképezni a medret az összes mólónál, az összes fürdőző helyen a Tisza-parton.”

Tisza
Magyarkanizsa
medertisztítás
Tisza Mentőcsapat
Lackó Róbert

Most

23:14, Frissítve: 23:28

Magabiztos győzelem Oslóban

A szerb labdarúgó-válogatott 2:0-ra nyert a norvégok ellen a Nemzetek Ligájában és ezzel biztosította a feljutást az A divízióba.

Népszerű

Verbászi fiú a bravúros magyar válogatottban

Újoncot avatott a magyar labdarúgó-válogatott Lipcsében, a Nemzetek Ligája ötödik fordulójában, ahol egygólos győzelmet aratott a németek ellen. Az új játékos a mindössze 18 éves vajdasági fiú, Kerkez Miloš.

Megküzdöttek a Mohol legnagyobb parasztja címért

Látogatottságban és a résztvevők számát tekintve is rekordot döntött a 8. Moholi Parasztolimpia. Ilyenkor dől el, hogy kik a környék legnagyobb parasztjai, akik különböző mezőgazdasághoz köthető versenyszámokban mérettetik meg magukat.