Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Biztonságos a Tisza Magyarkanizsánál

2021.07.16
15:46
2021.07.16
17:20
Forrás
Pannon RTV
Biztonságos a Tiszában úszni a magyarkanizsai szakasznál a zentai Tisza Mentőcsapat tagjai szerint, akik ma medertisztítást és átvizsgálást végeztek az említett helyen.
Pannon RTV

Egy korszerű szonárral vizsgálták át a helyi strandokat, valamint a mólók körüli területet, és úgy találták, hogy szabadon lehet fürdőzni a folyóban. Természetesen a folyóban való fürdés csak úszóknak ajánlott, a megfelelő biztonsági intézkedések betartásával.

Pannon RTV/illusztráció

Lackó Róbert, a magyarkanizsai Községi Képviselő-testület elnöke: „Egy olyan akcióról van szó, ami nagyban biztosítja az itt fürdőző lakosság, gyerekek, felnőttek, idegenek biztonságát, hiszen nagy szerencsénkre egy olyan szoftverfejlesztést tudtak végrehajtani a mentőcsapatnál, amivel 100 százalékos pontossággal fel tudják térképezni a medret az összes mólónál, az összes fürdőző helyen a Tisza-parton.”

Tisza
Magyarkanizsa
medertisztítás
Tisza Mentőcsapat
Lackó Róbert

Most

17:07, Frissítve: 19:56

A boroké és a halaké volt a főszerep Horgoson

Minőségi borok, ízletes halételek várták a látogatókat szombat délután Horgoson. A Proleter Horgászegyesület halászléfőző versenyt szervezett, a Szent Orbán Borlovagrend pedig borkóstolással várta az ínyenceket.

Népszerű

Ítéletidő volt Vajdaságban tegnap este

Jég is esett több településen. Néhol annyira felgyülemlett az esővíz, hogy autóval is nehezen lehetett közlekedni. Az előrejelzések szerint a hétvégén is esős, felhős időjárás várható térségünkben.

Miből mennyit vihetünk magunkkal külföldre?

Hamarosan elkezdődik a nyári szabadságok ideje. Utazásunk előtt jó tudni, hogy külföldi nyaralásunk során milyen értékben vihetünk magunkkal készpénzt és egyéb dolgokat úgy, hogy ne büntessen meg bennünket a szerb vámhivatal.