Ugrás a tartalomra
TANJUG/ZORAN ZESTIC/bg

Brnabić: Bármikor folytatódhatna a párbeszéd a Fiat dolgozóival

2022.06.21
16:28
2022.06.21
16:34
Forrás
Szerbiai RTV
A kragujevaci Fiat dolgozói inkább az utcára vonultak és tüntetéseket szerveztek, minthogy folytassák a tárgyalásokat a kormánnyal - jelentette ki Ana Brnabić.

A szerb kormányfő hangsúlyozta, a munkások bármikor felkereshetik őt, hogy folytatódjanak a párbeszédek, de ne a médián keresztül tegyék azt. Hozzátette, a Fiat munkatársai nem várták meg, hogy befejeződjön a külföldi munkára való jelentkezés folyamata, kijelentették, hogy véget értek a tárgyalások és demonstrációba kezdtek.

A végkielégítésre vonatkozó újságírói kérdésre Brnabić azt válaszolta, ez a két fél közötti párbeszéd ügye.

A Fiat autógyár dolgozóinak egy része hétfőn kétórás tüntetéssel lezárta az utat a forgalom előtt Kragujevac és Kraljevo között. 

Fiat
tüntetés
Ana Brnabić

Most

17:14, Frissítve: 17:28

Hőség, vízpart, leégés

Az év eddigi legmelegebb időszaka elé nézünk térségünkben. Sokan a vízpartokon keresnek menedéket a kánikulában. Itt könnyebb elviselni a rekkenő hőséget, de több dologra is oda kell figyelnünk az egészségünk érdekében.
16:50, Frissítve: 17:02

Hiány helyett többlet

Vajdaság 2021-es költségvetésének a végrehajtásáról szóló jelentés volt a Tartományi Képviselőház ülésének a középpontjában. Az állami számvevőszék negyedik alkalommal adott pozitív véleményt a vajdasági büdzsé kiadásairól.
15:21, Frissítve: 16:37

Szépül a Róka tanya - épül a Róka Fest

Végéhez ért az Etnolife Egyesület alkotótábora, ahol több mint 30 fiatal építette és szépítette a noszai Róka Tanya udvarát. A tábor A fiatalok követik a hagyományokat elnevezésű határon átívelő IPA Projekt része.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.