Ugrás a tartalomra
TANJUG/VLADA REPUBLIKE SRBIJE/SLOBODAN MILJEVIC/bs

Brnabić: Bonyolódik a helyzet, a válságstáb a védettségi igazolvány bevezetését javasolja majd

2021.08.31
21:38
2021.08.31
21:45
Forrás
Pink TV
Ana Brnabić szerb miniszterelnök a Pink TV műsorában elmondta, a védettségi igazolvány bevezetése jogi problémákba ütközik, azonban naponta szóba kerül.

Abban az esetben, ha mindenki, aki teheti, felvenné a védőoltást, nem kellene a szigorító intézkedésekről beszélgetnünk - emelte ki Brnabić.

Elmondta, jelenleg két módon tudunk küzdeni a koronavírus ellen. Az egyik mód a védőoltás felvétele, a másik a kórházi kapacitások növelése, hogy az egészségügyi szektor átvészelje ezt az időszakot, és segítséget tudjon nyújtani a rászorulóknak. A miniszterelnök hozzátette, Szerbiának sikerült két Covid-kórházat felépítenie, és a harmadik is elkészült Újvidéken. Ezzel pedig hihetetlen dolgot vitt véghez az ország, mert erre Kínán kívül egyetlen állam sem volt képes - fűzte hozzá a kormányfő. 

koronavírus
védettségi igazolvány
válságstáb
Ana Brnabić

Most

21:35, Frissítve: 21:45

Spanyolország a világbajnok!

Spanyolország 6–5-re megnyerte az ötméterespárbajt, így övék a világbajnoki cím! A budapesti világbajnokságon a férfi vízilabdatorna címvédője, Olaszország ötméteresekkel kapott ki a fináléban.
20:07, Frissítve: 20:21

Sainz pályafutása első futamgyőzelmét aratta

Carlos Sainz Jr., a Ferrari spanyol versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Brit Nagydíjat Silverstone-ban, amely a rajt utáni hatalmas baleset miatt egyórás kényszerszünetet követően folytatódott.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.