Ugrás a tartalomra
Tanjug/Slobodan Miljević

Brnabić: Egyelőre nem lesz egész napos ellenőrzés

2021.10.27
13:59
Forrás
Pannon RTV
Egyelőre nem vezetik be az egész napra vonatkozó védettségi igazolás-ellenőrzést Szerbiában - nyilatkozta a miniszterelnök, Ana Brnabić. A dokumentumot jelenleg csak 22 óra után kérik a vendéglátóhelyeken.

Brnabić arról is beszámolt, hogy kicsit nőtt az oltakozási kedv az elmúlt időszakban, átléptük az 55 százalékos átoltottsági rátát országos szinten. A válságtörzs legközelebb a jövő héten ül össze, addig az oktatással foglalkozó stáb is áttekinti a helyzetet, és javaslatot tesz arra vonatkozóan, szükség van-e az online rendszerre való áttérésre.

Ana Brnabić
védettségi igazolás

Most

19:13, Frissítve: 20:01

Izmos irodalmi kötelékben

Az Izmos irodalmi kötelékben című könyvet mutatták be a Szabadkai Városi Múzeumban. A kötet a szabadkai főgimnázium önképzőkörének jegyzőkönyveit tartalmazza. Ez igen fontos dokumentuma Kosztolányi városának.
19:05, Frissítve: 19:45

Kiírták a népszavazást az alkotmánymódosításról

Január 16-ára írta ki a szerbiai alkotmány módosításáról szóló népszavazást Ivica Dačić. A szerbiai parlament elnöke azt mondta, kivételes megtiszteltetés számára, hogy kézjegyével láthatta el a kiírásról szóló dokumentumot.
18:47, Frissítve: 19:49

Legördült a Desiré fesztivál függönye

A budapesti Átrium színház előadásával zárult a tíznapos Desiré fesztivál Szabadkán. A nemzetközi regionális kortárs színházi fesztiválon idén többek közt Zürichből, Pirotból és Zágrábból is voltak előadások.

Népszerű