Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Ádám

Cipősdoboz gyűjtési akciót szerveznek kupuszinai fiatalok

2021.11.30
11:38
Forrás
Közlemény
Egyebek mellett játék, tisztálkodási szer, édesség, ruha, könyv is bekerülhet a dobozba.

A csomagokat december 3-ig tudják leadni a jó szándékú adakozók a bácskertesi helyi közösség épületében. Az akcióhoz ebben az évben is csatlakozott a doroszlói DISz Ifjúsági Szervezet. A helyiektől beérkezett ajándékcsomagokat a szervezet irodájában lehet leadni december 3-ig, 10 és 14 óra között. Arra kérik az ajándékozókat, hogy a csomag tetejét ne zárják le, hogy az ellenőrző ponton át tudják nézni annak érdekében, hogy mindenki egyforma értékű ajándékot kaphasson.

Kupuszina
cipősdoboz

Most

22:34

Európában sokan szeretnének űrhajósok lenni

Csaknem 23 600-an jelentkeztek űrhajósnak az Európai Űrügynökség (ESA) felhívására, közülük 1391 jelentkező jutott át az első pályázati fordulón - közölte a párizsi központú nemzetközi kormányközi szervezet.
21:12

Sok a temetés, gond van a koporsóellátással

Nőtt a kereslet és csökkent az ellátás üteme – sok mindenre igaz ez az elmúlt időszakban, és így van ez a temetkezéseknél is. Vajdaságban a temetkezési vállalkozásoknak jóval előre kell tervezniük, nehogy koporsó nélkül maradjanak.
19:46, Frissítve: 19:56

Kézilabda Eb: Nem sikerült a továbbjutás

Igazi parázs mérkőzést játszott a magyar és az izlandi kézilabda válogatott. Az Európa-bajnokság csoportkörének utolsó fordulójában Magyarország legjobbjai egy góllal (30:31) kikaptak északi ellenfelüktől.

Népszerű

Egész pontosan kik igényelhetik a 100 eurót?

A 100 eurós támogatásra jogosult legfiatalabb polgárok azok, akik 2022. január 13-án, vagyis ma töltik be a 16. életévüket, a legidősebbek pedig azok, akik január 14-én töltik be a 30. életévüket.

Kombinált oktatás hétfőtől?

Hétfőn visszatérnek az iskolapadba a vajdasági általános iskolások – így határozott a járványhelyzetet követő tanügyi csapat.