Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Covid-pozitív kismama hunyt el a požarevaci kórházban

2021.04.10
12:45
Forrás
Pannon RTV
Mindössze 32 éves volt - jelenti a szerb közmédia. Péntek este rossz egészségügyi állapotban vették fel kórházi kezelésre, alhasi fájdalmakkal, hátfájással, erős köhögéssel és mellkasi fájdalmakkal.

 A közkórház tájékoztatása szerint koronavírus-fertőzött volt, ezt teszttel igazolták. A kismama a negyedik hónapban volt, a hatodik gyermekét várta. Amikor kórházi kezelésre felvették, életveszélyes volt az állapota - áll a közleményben. Hozzáteszik, bizonyítást nyert, hogy férje izolációban tartózkodott koronavírus-fertőzés miatt, ugyanakkor a kórházi tájékoztatás szerint nem lehet biztosra azt állítani, hogy a covid-19 betegség volt a halál kiváltó oka.

Požarevac
kismama
covid-pozitív

Kapcsolódó tartalmak

Most

18:06, Frissítve: 18:21

Jelentős romlás esetén távoktatás

Csak akkor vált át a teljes szerbiai iskolarendszer az online oktatásra, ha a járványügyi adatok a helyzet jelentős romlását mutatják – közölte a szerb Oktatási Minisztérium.
18:01, Frissítve: 18:44

1956-ban nagy leckét kapott a magyarság

Csakis önmagára számíthatott, és azok a fiatalok, akik részt vettek ebben, 1956 legbátrabbjai voltak- hangzott el azon a megemlékezésen, melyet szombat délután tartottak Horgoson az 1956-os forradalom és szabadságharc kitörésének napján.

Népszerű

Aleksandar Vučić: Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer - mondta magyarul Aleksandar Vučić szerb államfő Horgoson. Ezzel a mondattal Orbán Viktor magyar miniszterelnök Szerbia felé irányuló politikáját jellemezte.