Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/ Idei Sándor/illusztráció

A covid-rendelő előtt halt meg egy beteg Pancsován

2020-07-23
13:32
2020-07-23
16:13
Forrás
021.rs
A covid-rendelő előtt halt meg egy beteg Pancsován - jelenti a 021.rs helyi forrásokra hivatkozva.

Azt írják, a kerekesszékes beteget tegnap délután fél 3 körül látták sorakozni a rendelő előtt, egy 4-kor készült fotón pedig már azt látni, hogy leterítették egy fehér lepedővel. Egy szemtanú szerint a testet nem mozdították, a kerekesszékben ülve a tűző napon hagyták. A rendőrség később kiadott tájékoztatása szerint valóban meghalt egy 63 éves férfi a rendelő előtt. Halálának okát nem közölték. A férfi egy helyi, mentális sérültekkel foglalkozó intézet tagja volt. 

Pancsova
Covid-rendelő
haláleset

Most

16:49

Biztonság és felelősség 2020

Ma tartja ötödik szakkonferenciáját a Tijana Jurić Alapítvány Biztonság és felelősség 2020 címmel. A témák között szerepel az is, hogy hogyan védhetjük meg a gyermekeinket az internetes világban.
16:29

Tatai vadlúd sokadalom

Rekordszámú vadludat figyeltek meg hétfőn a tatai Öreg-tavon, Magyarországon. Az 1980-as évek közepétől nem számoltak a madár- és természetvédelmi szakemberek annyi vadludat a tavon, mint december első napján.

Népszerű

Az új év új nyugdíjkorhatárt hoz

Két hónappal hosszabb ideig kell dolgozniuk a nőknek Szerbiában 2021. január elsejétől, hogy öregségi nyugdíjba vonulhassanak. Be kell tölteniük a 60 év, két hónapot.

Új szigorításokat vezetnek be Szerbiában

Hétköznaponként 17 órakor be kell zárniuk, hétvégente pedig ki sem nyithatnak a vendéglátóipari egységek és a szolgáltatói tevékenységeket végző vállalkozások - többek között ez tartozik az új szigorítások közé - írja a szerbiai sajtó.