Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/ Idei Sándor/illusztráció

A covid-rendelő előtt halt meg egy beteg Pancsován

2020.07.23
13:32
2020.07.23
16:13
Forrás
021.rs
A covid-rendelő előtt halt meg egy beteg Pancsován - jelenti a 021.rs helyi forrásokra hivatkozva.

Azt írják, a kerekesszékes beteget tegnap délután fél 3 körül látták sorakozni a rendelő előtt, egy 4-kor készült fotón pedig már azt látni, hogy leterítették egy fehér lepedővel. Egy szemtanú szerint a testet nem mozdították, a kerekesszékben ülve a tűző napon hagyták. A rendőrség később kiadott tájékoztatása szerint valóban meghalt egy 63 éves férfi a rendelő előtt. Halálának okát nem közölték. A férfi egy helyi, mentális sérültekkel foglalkozó intézet tagja volt. 

Pancsova
Covid-rendelő
haláleset

Kapcsolódó tartalmak

Most

19:50, Frissítve: 20:01

Osztrák, francia és brit szecesszió a magyar fővárosban

A szecesszió szó hallatán sokaknak Szabadka jut eszébe annak városképe miatt. Ugyanakkor Budapest is rejteget szecessziós kincseket. Ha nem is az épületek kinézetében, a Ráth György-villában biztosan rábukkanhatnak a századforduló kincseire.
15:39, Frissítve: 16:44

Folyamatosan nő a napi esetszám Szerbiában

Tovább nőtt a napi koronavírusos esetek száma Szerbiában. Az elmúlt 24 órában a 10710 tesztből 487 páciensnél azonosították a Covid-19 betegséget, és 2 páciens hunyt el a kór szövődményeiben.

Népszerű

Gyengülnek a Föld „életjelei”

A Föld „életjeleinek” gyengülésére figyelmeztetett a BioScience című szaklapban megjelent cikkben a világ több mint tízezer vezető kutatója.

Világszerte erdőtüzek pusztítanak

Hatalmas erdőtüzek pusztítanak Európa nyugati részén és ázsiai határán, valamint az Egyesült Államok nyugati részén és Szibériában is.