Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Kovács Róbert

Csak kilépésre használható a röszkei közúti határátkelőhely

2022.07.17
10:05
2022.07.17
16:37
Forrás
MTI
A Magyarországról való kilépés gyorsítása érdekében ma 10 órától 19 óráig csak a Magyarországról kilépő utasok használhatják a röszkei közúti határátkelőhelyet - közölte a magyar rendőrség. A cél, hogy csökkentsék a várakozási időt Röszkénél.

A Nyugat-Európából hazatérő vendégmunkások és a nyaralni induló turisták miatt hosszú a várakozás a röszkei autópálya-határátkelőhely kilépő oldalán.

A személygépkocsival Szerbiába tartóknak négy, az autóbusszal utazóknak kettő órát kell várniuk a határátlépésre.

A Magyarországra belépő oldalon személyautóval három-, busszal kétórás a várakozás.

A kisebb, időszakosan működő átkelőkön is torlódásra kell számítani. Megfelelő mennyiségű folyadék és türelem nélkül senki ne induljon útnak.

szerb-magyar határ
sorok
várakozás

Most

16:49, Frissítve: 18:38

Gyerekfesztivál Magyarkanizsán

Több mint 300 gyerek vett részt a 15. Gyerekfesztiválon a magyarkanizsai Jovan Jovanović Zmaj Általános Iskola szervezésében. A gyerekek több kategóriában léptek színpadra, de ez mellett barátkoztak és közös játékokban is részt vettek.

Népszerű

Narancssárga riasztás van érvényben egész Vajdaságban

Jön a rossz idő – figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Vajdaságban és Közép-Szerbia egyes részein narancsriasztás van érvényben. A hétvégéig és a jövő hét első felében folytatódik a változékony időjárás, záporokkal, zivatarral.