Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Családi Nap Újfaluban

2020.06.12
19:12
2020.06.12
19:44
Forrás
Pannon RTV
Ringató program kismamáknak és csemetéiknek, arcfestés, harcművészeti bemutató és finom palacsinta - érdekes foglalkozásokra várták az érdeklődőket ma délután a szabadkai Újfalu Helyi Közösségben.
Pannon RTV

A negyedik alkalommal megtartott Családi napra ellátogatott mások mellett dr. Pásztor Bálint, a VMSZ szabadkai listavezetője is. Az önkormányzati választások kapcsán kiemelte, bízik abban, hogy eljött a változásnak az ideje és a Vajdasági Magyar szövetség olyan mértékű támogatásban részesül, amely lehetővé teszi, hogy nagyobb mértékben szóljon bele a város ügyeinek irányításába, hogy a helyi közösségek is jobban fejlődhessenek, jobban odafigyeljen rájuk a város.

Pannon RTV
Szabadka
Újfalu
Dr. Pásztor Bálint
VMSZ
családi
Ringató
palacsinta
Választások 2020

Most

08:42, Frissítve: 08:48

Magyar katonákra támadtak a migránsok

Erőszakkal próbálta átlépni a szerb-magyar határt Ásotthalomnál egy migránscsoport kedden este – tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.
21:52, Frissítve: 07:06

Érdemes hajnalban felkelni!

A tokiói olimpia 5. napján Szerbia 5 sportágban versenyez: úszás, evezés, cselgáncs, 3x3-as kosárlabda és tenisz. Pályára lép a világ legjobbja, Novak Đoković, 7 óra körül. A magyar versenyzők közül Hosszú, Kenderesi, Milák aranyért úszik szerdán.
21:02, Frissítve: 21:28

Kettős győzelemmel jutott tovább a Ferencváros

Kettős győzelemmel jutott tovább az FTC a BL selejtezőjének második fordulójából, miután az egy héttel ezelőtti, hazai első mérkőzésen elért 2-0-s sikert követően a párharc keddi, idegenbeli visszavágóján 3-1-re nyert a litván Zalgiris Vilnius ellen.

Népszerű