Ugrás a tartalomra
Facebook/Olivér SMA-1

A csantavéri piacon is gyűjtöttek az SMA-1-ben szenvedő kisfiú, Pál Gajódi Olivér javára

2020-08-10
10:49
2020-08-10
10:54
Forrás
Pannon RTV
A tegnapi limonádés akcióban 278.300 dinár jött össze.

Hovanyec Judit, az esemény egyik szervezője elmondta, 12-en szervezték az adakozó akciót, melynek során a jó szándékú embereket limonádéval ajándékozták meg. Korábban már Vajdaság több településén szerveztek hasonló megmozdulásokat, egyebek mellett Zentán, Topolyán és Oromhegyesen. Az ilyen fajta gyűjtés lényege, hogy az embereknek új alternatívát kínáljon, és azokat is megszólítsa, akik nem tudnak az interneten vagy a postán, bankban adakozni.

A csantavéri gyűjtésnek folytatása is lesz, árulták el a szervezők, néhány hét múlva sütivásárt szerveznek, amelyre a pénzadományok mellett süteményt is várnak a helyiektől.

A bajmoki kisfiú, Pál Gajódi Olivér gyógyulásához szükséges orvosság és terápia több mint 2 millió euróba kerül. Az adakozás különféle formáiról a Pannon RTV korábbi cikkében is olvashatnak:

gyűjtés
Csantevér
limonádé
Pál Gajódi Olivér

Most

18:19

Tizedszer döntős Đoković Rómában

A világelső két játszmában, 7:5, 6:3-re győzte le a norvég Casper Ruudot a római salakpályás ATP 1000-es tenisztorna elődöntőjében, így bejutott a hétfői fináléba.
17:12, Frissítve: 17:56

Két keréken Temerinben

Az autómentes világnap alkalmából Temerin Község Idegenforgalmi Szervezete kerékpártúrát szervezett Járek központjától a falu határában található Antero tanyáig.

Népszerű