Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Kovács Róbert

Csökkenhet a kamionok várakozási ideje a határátkelőkön

2019-04-23
16:32
Forrás
Vajdaság Ma
Zorana Mihajlović szerb közlekedési miniszter kijelentette, hogy minisztériuma szorgalmazza azoknak az előírásoknak a módosítását, amelyek lassítják az áruforgalmat a határon, jelenti a Beta.

A miniszter ezt a közúti szállítók egyesületeivel történő megbeszélés után mondta, ahol szó esett arról is, hogy túl hosszú a várakozási idő a határátkelőkön. Már 12-ről 18-ra bővítették a sávok számát a Batrovicnál lévő határátkelőnél, de dolgoznak a horgosi határátkelő fizikai kibővítésén is - mondta Mihajlović. Hozzátette, a birtokukban lévő információk szerint a rendőrség hatékonyan végzi munkáját, viszont csökkenteni lehetne a vámkezelés idejét.

határátkelő
Zorana Mihajlović

Most

19:58, Frissítve: 07:28

Ramush Haradinajt Hágában hallgatják ki

A volt koszovói miniszterelnököt a háborús bűnöket vizsgáló különleges bíróság idézte be. Amennyiben nem emelnek ellene vádat, ismét indul a miniszterelnöki posztért - jelentette be elutazása előtt.
16:47

Újabb hőhullám sújtja Olaszországot

Olaszország északi és középső térségeiben kedden közepes, szerdától a legmagasabb szintű hőségriadó lesz életben az Afrikából érkező hőhullám miatt, amely ismét negyven fokra emeli a hőmérsékletet.

Népszerű