Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Csökkent a fertőzöttek száma a Vajdasági Klinikai Központban

2020.05.27
13:34
2020.05.27
13:56
Forrás
021.rs
12 koronavírussal fertőzött személyt kezelnek jelenleg a Vajdasági Klinikai Központban, eggyel kevesebbet mint a legutóbbi, hétfői hivatalos közlés óta.

A betegek közül senki sem szorul lélegeztetőgépes ellátásra.

Az Újvidéki Vásár területén működő ideiglenes kórházban 11 enyhébb tünetű páciens gyógyul. Ezt a központot a héten egyébként a tervek szerint bezárják.

Az apatini gyógyfürdőben, ahova olyan közalkalmazottakat utaltak, akik megfertőződtek, jelenleg hatan lábadoznak a kórból. Őket holnap tesztelik újra, és ha negatívat mutat az eredmény, akkor ebben az intézményben is bezárhatják a Covid-részleget, ahogyan például ez a pancsovai Közkórházban is történt.

fertőzött
Vajdasági Klinikai Központ
koronavírus
járvány

Most

11:56

Casper Ruud harmadik a világranglistán

A norvég Casper Ruud a szöuli negyeddöntős búcsúja után a másodikról a harmadik helyre csúszott vissza a férfi teniszezők világranglistáján, melyet a spanyol Carlos Alcaraz vezet.
11:41, Frissítve: 11:48

Újabb tömegbaleset Szabadkán

A hidegfront, a változékony időjárás, a helyenként nedves és sárfelhordásos útszakaszok miatt az elmúlt egy-két napban nőtt a koccanásos balesetek száma.
10:01

Itt a vénasszonyok nyara

Szeles idővel indult a hét térségünkben. Keddre azonban veszít erejéből a szél. A napsütést időnként az erősebben megnövekvő gomolyfelhők zavarhatják meg, helyenként még előfordulhatnak futó záporok.

Népszerű

69 kérdés, 30 perc

Október 1-jén, szombaton kezdődik és 31-éig tart a népszámlálás Szerbiában.