Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Csökkent a vértartalék Szerbiában, várják az önkéntes véradókat

2019-02-12
08:39
2019-02-12
14:37
Forrás
Szerbiai RTV
Az országos Vérátömlesztő Intézet arra kéri a felnőtt lakosságot: adjanak vért az elkövetkező napokban, hogy ezáltal idejében elláthassanak minden rászorultat.

Az önkéntesek a Vérátömlesztő Intézetben, a Sürgősségi Központban és a terepi akciókban jelentkezhetnek. Az elmúlt napokban a téli szünet és a légúti megbetegedések miatt csappant meg a véradási kedv.

vértartalék
önkéntes véradó

Most

20:39, Frissítve: 20:46

Szijjártó Péter: Megvédjük határainkat!

Sajnálatos minden olyan döntés, amely megnyitja Európa határait az illegális bevándorlók előtt, ahogy ezt az új olasz kormány teszi, de Magyarország megvédi határait - jelentette ki Szijjártó Péter.
18:52, Frissítve: 19:00

Újabb erdőtüzek keletkeztek Görögországban

Újabb erdőtüzek keletkeztek Görögországban, a legjelentősebb a főváros közelében. Pénteken szerte az országból érkeztek hírek a felcsapó lángokról, az utóbbi 24 órában pedig 80 esetet jelentettek.

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.