Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Csütörtökig lehet jelentkezni az Újvidéki Egyetemre

2022.06.21
13:00
2022.06.21
16:06
Forrás
Pannon RTV
A Vajdasági Magyar Diákszövetség önkéntesei idén is segítik a végzős középiskolásokat az ügyintézésben és tájékozódásban.

A Help4U program keretében két helyszínen várják az érdeklődőket az egyetemi városnegyedben. A tájékoztatás és útba igazítás mellett nyereményjátékban is részt vehetnek a leendő gólyák.

Rapos Emma, koordinátor, Help4U: „Ennek a programnak alapvetően az a célja, hogy az egyetemi felvételire jelentkező jövendőbeli hallgatóknak segítséget nyújtsunk, amiben tudunk, akár kérdésekre válaszolunk, akár pedig űrlapokat, befizetőlapokat töltünk ki velük, vagy csak elvezetjük őket a kiszemelt intézményhez.”

Újvidéki Egyetem
felvételi
jelentkezés

Most

17:14, Frissítve: 17:28

Hőség, vízpart, leégés

Az év eddigi legmelegebb időszaka elé nézünk térségünkben. Sokan a vízpartokon keresnek menedéket a kánikulában. Itt könnyebb elviselni a rekkenő hőséget, de több dologra is oda kell figyelnünk az egészségünk érdekében.
16:50, Frissítve: 17:02

Hiány helyett többlet

Vajdaság 2021-es költségvetésének a végrehajtásáról szóló jelentés volt a Tartományi Képviselőház ülésének a középpontjában. Az állami számvevőszék negyedik alkalommal adott pozitív véleményt a vajdasági büdzsé kiadásairól.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.