Ugrás a tartalomra
Tanjug/Tara Radovanović

Đerlek: Minden településen lesz rendkívüli oltakozás

2021.04.06
22:53
Forrás
Tanjug
Minden településen lehetséges lesz előzetes jelentkezés nélkül felvenni a koronavírus elleni védőoltást – jelentette ki kedden Mirsad Đerlek, egészségügyi államtitkár.

Kiemelte, hogy új immunizációs stratégiát fogadtak el az Egészségügyi Minisztérium és a kormányfői kabinet megbeszélésén. Az új stratégia szerint nem csak az előre meghatározott 50 nagyobb helységben, hanem az összes településen lehetővé teszik az előzetes jelentkezés nélküli oltakozást. Csütörtöktől pedig új oltóhelyeket alakítanak ki a településeken erre a célra – tette hozzá Mirsad Đerlek.

Mirsad Đerlek
koronavírus
védőoltás

Most

19:13, Frissítve: 19:40

A szabadkai kisipar története

Bemutatták Dragutin Miljković: A szabadkai kisipar története című könyvét ma Palicson. Az esemény a Könyvtár a szabadban elnevezésű programsorozat folytatása volt.
18:09, Frissítve: 19:23

Fák százait ültették el Topolyán

Faültetési akciót tartottak ma Topolyán. Mintegy 290 facsemetét ültettek el a helyi piactér környékén, illetve a tűzoltóság udvarában. Az eseményt az önkormányzat, a Caritas és az Arcus Környezetvédő Egyesület szervezte.

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!