Ugrás a tartalomra
vércukorszintmérés
Pannon RTV

A Diabétesz Világnapja van

2018-11-14
14:25
2018-11-14
19:07
Forrás
Szabad Magyarszó
Ez alkalomból a Kék Szív egyesület szervezésében este 20 órakor a szabadkai Sportcsarnokban jótékonysági koncertet tartanak.

A jótékonysági koncert teljes bevételét szenzorok, azaz szúrás nélküli folyamatos vércukorszintméréshez használt eszközök beszerzésére fordítják, Szerbiában ugyanis még nincsenek ilyen mérők.

Emellett egy új, országos egyesület kezdi meg működését Belgrádban, amelynek legfontosabb célkitűzése az egészségügyi rendszer változásainak kiharcolása az 1-es típusú diabéteszes gyermekek életminőségének javítása érdekében.

Diabétesz Világnap
Kék Szív

Most

19:38

Bagolylesre invitál az Arcus

A topolyai Arcus Környezetvédő Egyesület aktivistái bagolylesre invitálják a járókelőket a város központjában december 15-én, szombaton, 10 órától.

Népszerű

Pannon friss hír

Csődöt jelentett a Vojvodinaput vállalat

Csődöt hirdetett ki a nagybecskereki bíróság az útépítéssel foglalkozó Vojvodinaput vállalatban. A csődeljárás idén októberben indult - közölte a végzés indoklásában Ljiljana Popov, csődbíró.
petárda

Pénzbüntetés vár a petárdázókra

50 és 100 ezer dinár közötti büntetést ír elő a márciusban életbe lépett közrendről szóló törvény azok számára, akik petárdával vagy más pirotechnikai eszközzel megzavarják polgártársaik nyugalmát.