Ugrás a tartalomra
vércukorszintmérés
Pannon RTV

A Diabétesz Világnapja van

2018-11-14
14:25
2018-11-14
19:07
Forrás
Szabad Magyarszó
Ez alkalomból a Kék Szív egyesület szervezésében este 20 órakor a szabadkai Sportcsarnokban jótékonysági koncertet tartanak.

A jótékonysági koncert teljes bevételét szenzorok, azaz szúrás nélküli folyamatos vércukorszintméréshez használt eszközök beszerzésére fordítják, Szerbiában ugyanis még nincsenek ilyen mérők.

Emellett egy új, országos egyesület kezdi meg működését Belgrádban, amelynek legfontosabb célkitűzése az egészségügyi rendszer változásainak kiharcolása az 1-es típusú diabéteszes gyermekek életminőségének javítása érdekében.

Diabétesz Világnap
Kék Szív

Most

22:51, Frissítve: 23:57

Tenisz: Györe döntős Rióban!

A zentai teniszező elődöntőbeli ellenfele, a szlovén Aljaž Bedene sérülés miatt visszalépett, így Györe küzdelem nélkül jutott be a döntőbe.
20:16, Frissítve: 20:29

Cserkészvezetőkre van szükség

A Vajdasági Magyar Cserkészszövetség muzslyai közgyűlésén értékelték az elmúlt évet, és felvázolták a jövőre vonatkozó terveket.

Népszerű

Baleset történt Szabadkán

Baleset történt Szabadkán a Majsai-híd lábánál. Egy régebbi típusú Opel, valamint egy Fiat személygépkocsi ütközött össze, személyi sérülés nem történt.

További járatokat törölt a Subotica-trans

Amellett, hogy a szombati menetrend lesz érvényben, további járatkiesésekkel is számolni kell keddtől - áll a Subotica-trans Utasszállító Közvállalat legfrissebb közleményében.