Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Diák-menedzserek a tanteremben

2019.11.30
15:02
2019.11.30
21:06
Forrás
Pannon RTV
Három iskolából, két településről érkeztek tanulók a Vállalkozz okosan! diákversenyre az újvidéki Sonja Marinković Általános Iskolába.
Pannon RTV

A verseny célja, hogy a fiatalok betekintést nyerjenek egy vállalkozás felépítésébe, és hogy felkészítse őket annak sikeres működtetésére. Muhi Béla, az esemény főszervezője elmondta, az általános iskolások felkészültsége korukat meghazudtolja. Hozzátette, a fiatalok idén kivétel nélkül mind termékbemutatóval készültek és a környezethatékony megoldásokat részesítették előnyben.

Pannon RTV

Az eseményen részt vett Takács Dániel a házigazda iskola igazgatóhelyettese és Lukács Gabriella, a Vajdasági Magyar Pedagógusok Egyesületének elnöke is.

Vállalkozz okosan
diákverseny
Muhi Béla

Kapcsolódó tartalmak

Most

20:06

Színfalak mögött

A magyarkanizsai Cnesa Oktatási és Művelődési Intézmény több év kihagyás után idén ismét megszervezte a színházi nevelési óráját a helybeli általános iskola hetedik osztályosai számára.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.