Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Dicséretben részesültek a legsikeresebb szabadkai diákok

2019.06.06
14:15
Forrás
Pannon RTV
Dicsérő okleveleket kaptak ma a legsikeresebb szabadkai általános- és középiskolai tanulók, akik a 2018/2019-es tanévben kiemelkedő helyezést értek el köztársasági és nemzetközi versenyeken.

Az ünnepségen összesen 175 elismerést nyújtottak át 94 középiskolai és 81 általános iskolai tanulónak. A legtöbb oklevéllel a Szabadkai Zeneiskola büszkélkedhet. A középiskolások főként a szaktantárgyakban jeleskednek, míg az általános iskolások különböző sportversenyeken értek el kimagasló eredményeket. Az ünnepséget hagyományosan a szabadkai Városháza dísztermében tartották.

Szabadka
tanulmányi verseny
dicséret

Kapcsolódó tartalmak

Most

07:52

Ki Ladik Katalin?

Ha hangköltészet és performance, akkor Ladik Katalin. A művésznő köré épített gondolatokat és a konceptuális művészet alapelveit állította színpadra legújabb előadásában a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház.

Népszerű

Narancssárga riasztás van érvényben egész Vajdaságban

Jön a rossz idő – figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Vajdaságban és Közép-Szerbia egyes részein narancsriasztás van érvényben. A hétvégéig és a jövő hét első felében folytatódik a változékony időjárás, záporokkal, zivatarral.