Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Dragan Miljanić

Díjazták az Újvidéki Egyetem kimagasló teljesítményű diákjait

2021-01-28
14:03
2021-01-28
14:58
Forrás
Pannon RTV
Az intézmény legjobb tanulója a 2019/2020-as évben Maši Rapajić, az Orvostortudományi kar hallgatója lett.
Pannon RTV/Dragan Miljanić

Aleksandar Saša Popović-díjban Mihailo Ilićet, a Természettudományi-Matematikai Kar egykori diákját részesítették. A díjat az informatika területén jeles eredményeket elért hallgatónak ítélik oda.

Emellett karonként nevesítették a generáció diákjait is. Elismerésben részesítették továbbá az európai- és világversenyeken helyezést elérő hallgatókat. A diákokat a tartományi kormány épületében fogadták.

Pannon RTV/Dragan Miljanić

Zoran Milošević tartományi felsőoktatási és tudományügyi titkár: „Nem csak a tanulásban kiemelkedő a munkájuk. Olyan emberekről beszélek, akik tisztában vannak a küldetésükkel. Hogy ne csak szabadok, függetlenek, hanem felelős személyek is legyenek. Ez a kérdés mindig etikai, nem politikai és nem elméleti, ugyanis így segítik a legjobban a sikeres Szerbiát, minőséget képeznek.”

Újvidéki Egyetem
díjak
díjátadó
Zoran Milošević

Most

10:05

Đoković beérte Federert

Novak Đoković világelső szerb teniszező a 310. hetet kezdte meg a férfi teniszezők ATP világranglistájának az élén, ezzel beérte az eddigi rekorder svájci Roger Federert.

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.