Ugrás a tartalomra
Pixabay

Díjmentes orvosi vizsgálatok Csantavéren

2019-10-21
13:08
Forrás
subotica.com
A lakosok tanácsokat is kaphatnak az orvosoktól.

Ingyenes egészségügyi szűrővizsgálatot tartanak kedden a csantavéri helyi közösségben. A lakosok reggel 8-tól 11 óráig tudják ellenőrizni egészségügyi állapotukat, egészségügyi kártya nélkül is. Lehetőség lesz vérnyomás-, vércukorszint-, vérzsírszint- és testmagasságmérésre, valamint a súly és a testtömeg-index meghatározására is. Emellett az orvosok tanácsokkal látják el a hozzájuk fordulókat. A dohányzók számára lehetővé teszik a kilégzett levegő szén-monoxid-értékének lemérését is.

Csantavér
orvosi vizsgálat
egészségügyi ellenőrzés
ingyenes
tanácsadás

Most

12:35

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit szexuális erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.
12:13, Frissítve: 12:19

Vučić: Koszovó nem lehet az UNESCO tagja

Koszovó nem lehet tagja az Egyesült Nemzetek Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezetének - jelentette ki Aleksandar Vučić szerb köztársasági elnök az UNESCO párizsi konferenciáján.

Népszerű

mentőautó

Halálos baleset Zentán

Halálos baleset történt ma délelőtt Zentán - írja a Magyar Szó. Egy elektromos kerékpárral közlekedő 70 éves ember vesztette életét.