Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Dr. Grezsa Ferenc, Farkas Magdolna és Takács Péter kapta az idei Buda Béla-díjat

2022.10.06
20:11
2022.10.06
20:18
Forrás
Pannon RTV
Az elismeréseket Szabadkán, a Kárpát-medencei Magyar Lelki Segítő Szolgálat VII. Hálózatépítő Konferenciáján adták át.

Dr. Grezsa Ferenc pszichiáter, Farkas Magdolna és Takács Péter pszichológus kapta az idei Buda Béla-díjat. Korábban mind a hárman a budapesti Károli Gáspár Református Egyetem kiemelkedő munkatársai voltak. A kitüntetést elsősorban a mentálhigiéné területén tett erőfeszítéseikért érdemelték ki. Az elismeréseket Sepsi Enikő a Károli Gáspár Református Egyetem Művészettudományi és Szabadbölcsészeti Intézet vezetője adta át a Kárpát-medencei Magyar Lelki Segítő Szolgálat VII. Hálózatépítő Konferenciáján Szabadkán.

Buda Béla-díj

Most

17:02, Frissítve: 17:11

Megkezdődött a roaming-díjak csökkenése

Megkezdődött a roaming-díjak csökkenése az EU és a Nyugat-Balkán országai között a 2022. december 6-án megtartott tiranai értekezleten aláírt nyilatkozat értelmében – közölte a Regionális Együttműködési Tanács.

Népszerű

Dupla öröm a nyugdíjasoknak

A nyugdíjasok mától duplán örülhetnek, hiszen mostantól érvényesek az új nyugdíjas kártyák, ráadásul 5,5 százalékkal emelkednek a nyugdíjak Szerbiában.

Kádár Lara, az ifjú futótehetség

Még csak 12 éves, de a világranglista 3. helyén áll korosztályában, miután Gyepükajánon 87 kilométeres távot teljesített, és felállította az új szerb junior női csúcsot Kádár Lara.