Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Csipák Edvin

Drágítanak az autósiskolák Szerbiában

2022.04.26
22:46
Forrás
Pannon RTV
Nagyon változóak jelenleg a szerbiai autósiskolák árai, ugyanis egyes városokban már megdrágultak a képzések, máshol viszont még a régi ár szerint dolgoznak.

Jagodinában például a B kategóriás jogosítvány megszerzéséért már 80-85 ezer dinárt kell fizetni, míg Nagybecskereken tartják magukat az eddigi 63 ezer dináros árhoz. Ebből az összegből a jelenlegi költségek mellett nagyon nehezen jönnek ki az autósiskolák, úgyhogy a közeljövőben mindenhol várható drágulás – mondják a szakemberek.

A helyzetről és a kilátásokról megkérdeztük az érintetteket Szabadkán is.

autósiskola
drágítás
jogosítvány

Kapcsolódó tartalmak

Most

11:33, Frissítve: 11:41

Egy asztalnál Kurti és Vučić

Több mint egy év után folytatódott a Belgrád és Pristina közti párbeszéd. Aleksandar Vučić szerb elnök és Albin Kurti koszovói kormányfő egy asztalhoz ült Brüsszelben.
10:51

A csúcson is netezne? - megteheti

Mostantól a Kilimandzsáró is szélessávú internetet kap, hogy a turisták tweetelhessenek, instázhassanak vagy whatsappozhassanak, miközben megmásszák Afrika legmagasabb hegyét.

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.

Folytatódtak a tüntetések Vajdaság-szerte

Nem egyeztek meg a gazdák és a kormány képviselői. A gazdák azt mondták, az alacsony felvásárlási árak, a magas üzemanyag- és műtrágya árak, továbbá a vízlecsapolási illeték miatt elégedetlenek.