Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A Đuro Salaj Általános Iskola jótékonysági előadása Danijela Stankić javára

2023.01.31
19:44
2023.01.31
20:06
Forrás
Pannon RTV
Jótékonysági előadást készítettek a szabadkai Đuro Salaj Általános Iskola diákjai. Danijela Stankić javára gyűjtenek, aki 30 évesen kényszerült rokkantsági nyugdíjba menni, és rendkívül nehéz körülmények között él.

Az első előadást Szent Száva napján az iskola tornatermében mutatták be. Az Így növünk mi - Ovako mi rastemo című produkcióval ma este a szabadkai Gyermekszínházban is felléptek. Az előadás érdekessége, hogy a diákokon mellett az iskola dolgozói is felléptek a szerb történelemnek és Szent Szávának emléket állító jótékonysági színdarabban.

Milica Milićić, német nyelv tanár, Đuro Salaj Á. I., Szabadka: „Az Így növünk mi című előadás az iskolák védőszentjének ünnepe alkalmából született. Ezt követően, ezt ki kell emelnem, a gyerekek kezdeményezésére úgy döntöttünk, hogy jótékonysági céllal a szabadkai Gyermekszínház színpadán is előadjuk. Mint elhangzott, Danijela Stankić polgártársunk, egyébként egykori kollégánk megsegítésére.”

jótékonysági
előadás
Đuro Salaj Általános Iskola
Szabadka
Danijela Stankić
Szent Száva napja
gyermekszínház
Milica Milićić

Most

17:29, Frissítve: 17:37

Tapasztalatszerző körúton

Szász Jenő, a Nemzetstratégiai Kutatóintézet elnöke, magyar miniszteri biztos tapasztalatszerzés céljából munkatársaival Belgrádba és Dél-Bánátba látogatott.
16:37, Frissítve: 18:02

A hírös debellácsi nagyvásár

A torontálvásárhelyi híres debellácsi nagyvásár az idén ünnepli 150 éves fennállását. Az első tavaszi vásár nagyon jól alakult, a helyiek és a szervezők szerint rég nem volt ilyen nagy az érdeklődés.

Népszerű

Tömegbaleset Szabadkánál - VIDEÓ!

A baleset a Topolya és az észak-bácskai város közötti úton történt, a szakaszt teljesen lezárták. A szerencsétlenséget az orkán erejű széllökések miatt kialakult porvihar okozta.