Ugrás a tartalomra
Tanjug/Jaroslav Pap

Eddig négy vajdasági áldozata van a koronavírusnak

2020-03-30
17:07
Forrás
Pannon RTV
A koronavírus-járvány vajdasági helyzetét ismertette ma Igor Mirović Újvidéken.

A tartományi kormány elnöke elmondta, hogy a Közegészségügyi Intézet legfrissebb adatai szerint 147 koronavírussal fertőzött beteg van Vajdaságban.

Mirović hozzátette, hogy a hétvégén még 20 lélegeztetőgép érkezett a Vajdasági Klinikai Központba. Beszélt továbbá a távolságtartás fontosságáról, valamint a 65 évnél idősebb polgárokról is, akiket felszólított, hogy továbbra is tartsák be a kormány intézkedéseit, és maradjanak otthon.

Igor Mirović: „A Vajdasági Klinikai Központban 42 páciens van, az úgynevezett koronavírus-központban. Mondhatom, hogy ez a legfelszereltebb központunk a betegség elleni harcban Vajdaság területén. Van egy rossz hírem is, reggel meghalt a negyedik páciens Vajdaságban.”

 

Igor Mirović
koronavírus

Most

22:39

Palics várja a turistákat

Újraindulnak júniustól az ingyenes városnéző gyalogtúrák Szabadkán, jelentette be a Város Idegenforgalmi Szervezetének igazgatója.
21:31, Frissítve: 21:37

Támad a levéltetű – mit tehetünk?

A karantén és a kijárási tilalom miatt, aki csak tehette, igyekezett szépítgetni a kertjét, udvarát. Hiába azonban a kis fák eddigi gondozása, ha kártevők jelennek meg rajta. Mit tehetünk ilyenkor?

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.