Ugrás a tartalomra

Egészség- és Alternatív Gyógyászati Vásár lesz a hétvégén (videó)

2017.04.19
16:03
Kétnapos Egészség- és Alternatív Gyógyászati Vásárt szervez a Badawi Poliklinika Szabadkán, a Galleria Hotel átriumában
Kétnapos Egészség- és Alternatív Gyógyászati Vásárt szervez a Badawi Poliklinika Szabadkán, a Galleria Hotel átriumában. Az április 22-23-án tartó vásár célja az alternatív gyógyászat népszerűsítése és a megelőzés fontosságának tudatosítása. Az eseményen akciókkal, tanácsadással, bemutatókkal és ingyenes vizsgálatokkal várják az érdeklődőket. A vásárban több mint 300 kiállítóval találkozhatnak, és tizenegy előadást hallhatnak a résztvevők. Marija Krmpotić Badawi, igazgató, Badawi Poliklinika: „Ebben az évben a kiállítás kétnapos lesz, az, aki korábban részt vett a vásáron, tudja, hogy az előző évekhez képest ez változást jelent. Mindkét napon két helyszínen folynak majd az aktivitások, 10 órától 18 óráig. Az egyik program a Galleria Hotel átriumában lesz, a másik pedig a Kongresszusi Teremben, ugyanabban az időben. Tehát két napon keresztül lesznek előadások.”Badawi
Galleria

Kapcsolódó tartalmak

Most

22:14

Kilencgólos francia siker Montenegró ellen

Az olimpiai címvédő Franciaország 36-27-re legyőzte Montenegrót a magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének harmadik fordulójában, hétfőn a budapesti MVM Dome-ban.
21:42

Emlékezni az ártatlan áldozatokra

1942 januárjában a magyar katonai alakulatok razziát indítottak a visszafoglalt Bácska Sajkás-vidékén. A túlkapásba torkolló akciónak több mint 1200 szerb, zsidó és roma nemzetiségű személy esett áldozatául, de magyar személyeket is kivégeztek.

Népszerű

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.

Meghalt Gaspard Ulliel

A színész síbaleset után vesztette életét. Egyebek mellett a Hannibál ébredése című filmből ismerhetjük.