Ugrás a tartalomra
Báni palota

Egészségügyi és a vízgazdálkodási fejlesztések Vajdaságban

2018-03-14
13:54
2018-03-14
17:58
Forrás
Pannon RTV
1,6 milliárd dináros befektetéseket terveznek az egészségügy és a vízgazdálkodás terén Vajdaság területén - erről hozott döntést a tartományi kormány a mai ülésén.

Egy milliárdot költenének azon egészségügyi intézményekre, amelyeknek alapítója Vajdaság. A pénzösszegből modern egészségügyi berendezéseket vásárolnának, mint a mágneses rezonancia és CT berendezések, angioterem, mammográfiai és egyéb felszerelések. A maradék hatszáz millió dinárt a Vajdaság Vizei Közvállalat számára látják elő a víz védelmére és használatára vonatkozó négy kiemelt fontosságú projekt megvalósítására.

Vajdaság Autonóm Tartomány

Most

15:10

A Zijin Mining átvette a bori rézbányát

A bori rézbánya ma hivatalosan is a kínai Zijin Mining csoport kezébe került 63 százalékos részesedéssel. A tulajdonos elsődleges célja az új bányákba történő beruházás és a bori rézbánya fejlesztése.
14:07, Frissítve: 14:22

Fontos megelőzni a trichinellózis-fertőzést

Javában tart a disznóvágások ideje. Azonban nem árt óvatosnak lenni a házi vágásoknál és még a piacon vásárolt húsokkal is a trichina-fertőzés veszélye miatt. Fontos a hús ellenőrzése.

Népszerű

Pannon friss hír

Csődöt jelentett a Vojvodinaput vállalat

Csődöt hirdetett ki a nagybecskereki bíróság az útépítéssel foglalkozó Vojvodinaput vállalatban. A csődeljárás idén októberben indult - közölte a végzés indoklásában Ljiljana Popov, csődbíró.