Ugrás a tartalomra
Báni palota

Egészségügyi és a vízgazdálkodási fejlesztések Vajdaságban

2018-03-14
13:54
2018-03-14
17:58
Forrás
Pannon RTV
1,6 milliárd dináros befektetéseket terveznek az egészségügy és a vízgazdálkodás terén Vajdaság területén - erről hozott döntést a tartományi kormány a mai ülésén.

Egy milliárdot költenének azon egészségügyi intézményekre, amelyeknek alapítója Vajdaság. A pénzösszegből modern egészségügyi berendezéseket vásárolnának, mint a mágneses rezonancia és CT berendezések, angioterem, mammográfiai és egyéb felszerelések. A maradék hatszáz millió dinárt a Vajdaság Vizei Közvállalat számára látják elő a víz védelmére és használatára vonatkozó négy kiemelt fontosságú projekt megvalósítására.

Vajdaság Autonóm Tartomány

Most

14:07, Frissítve: 14:17

Horror és vörösbor a palicsi Abbáziában

Különleges filmfesztivált rendeztek Palicson. Középpontjában a horrorfilmek és a vörösbor szerepelt. A negyedik Dead Lake Horror & Wine Festival helyszíne a tópart közelében lévő bbázia mozi.
13:28, Frissítve: 13:54

Vučić: Itt kell tartanunk az ápolónőket

2022 végéig a belgrádi Gyermekklinika új épületet kap - jelentette be a szerb elnök. Arra számít, hogy jelentős béremelés lesz az egészségügyben dolgozók, főleg az ápolónők számára.
11:56, Frissítve: 12:47

Legyél te is hős!

Az elsősegély világnapja alkalmából “Legyél te is hős!” címmel a Magyarkanizsai Egészségház bemutatót tartott a városháza előtti parkban. Az akción 48 középiskolás diák vett részt.

Népszerű

nő babakocsival, kisgyerekkel

Változik a családtámogatás rendszere Vajdaságban

A tartományi kormány megszüntette a harmadik gyermek után járó támogatást Vajdaságban, mivel a 2017.december 24-e után született gyermekek után ezentúl a szerb kormány folyósítja a támogatást.

Elhunyt Bödő Sándor, a Pannon RTV munkatársa

Tragikus hirtelenséggel elhunyt Bödő Sándor, a Pannon RTV magyarkanizsai tudósítója, Aranytoll-díjas újságíró, kedves kollégánk. Tegnap töltötte be 65. életévét és vonult nyugdíjba.
Szabadkai Zsinagóga beltere

Teljes pompában a szabadkai Zsinagóga beltere

Határidőn belül, 2017. december 31-én befejezték a szabadkai Zsinagóga felújításának belső munkálatait. A három kupola helyreállítása is a megfelelő ütemben halad - mondják az illetékesek.