Ugrás a tartalomra
Tanjug/Vlada Republike Srbije/Slobodan Miljevic

Egészségügyi eszközöket szállító vonat érkezett Kínából

2020.05.26
15:47
2020.05.26
15:54
Forrás
Szerbiai RTV
Szerbia a felszerelést megvásárolta Kínától és a cél az, hogy a koronavírus terjedését megakadályozzák az egészségügyi intézményekben.

Egészségügyi felszereléseket szállító vonat érkezett ma Szerbiába Kínából. A 40 konténerben maszkokat, védőruhákat, kesztyűket és más védőeszközöket hozott a teherszállító vonat.

Tanjug/Vlada Republike Srbije/Slobodan Miljevic
járvány
koronavírus
Kína
vonat

Kapcsolódó tartalmak

Most

19:50, Frissítve: 20:01

Osztrák, francia és brit szecesszió a magyar fővárosban

A szecesszió szó hallatán sokaknak Szabadka jut eszébe annak városképe miatt. Ugyanakkor Budapest is rejteget szecessziós kincseket. Ha nem is az épületek kinézetében, a Ráth György-villában biztosan rábukkanhatnak a századforduló kincseire.
15:39, Frissítve: 16:44

Folyamatosan nő a napi esetszám Szerbiában

Tovább nőtt a napi koronavírusos esetek száma Szerbiában. Az elmúlt 24 órában a 10710 tesztből 487 páciensnél azonosították a Covid-19 betegséget, és 2 páciens hunyt el a kór szövődményeiben.

Népszerű

Gyengülnek a Föld „életjelei”

A Föld „életjeleinek” gyengülésére figyelmeztetett a BioScience című szaklapban megjelent cikkben a világ több mint tízezer vezető kutatója.

Világszerte erdőtüzek pusztítanak

Hatalmas erdőtüzek pusztítanak Európa nyugati részén és ázsiai határán, valamint az Egyesült Államok nyugati részén és Szibériában is.