Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Kovács Róbert

Egy fehér kombi veszélyére figyelmeztet egy szabadkai tanár

2018-09-22
18:12
2018-09-22
18:24
Forrás
Pannon RTV
A közösségi hálókon terjedő figyelemfelhívás szerint egy fehér kombi járja a szabadkai iskolák környékét és a diákokat arra próbálják rávenni a benne ülők, hogy szálljanak be a járműbe.

Egy fehér kombi veszélyére figyelmezteti diákjainak szüleit egy szabadkai tanár. A közösségi hálókon terjedő figyelemfelhívás szerint egy fehér kombi járja a szabadkai iskolák környékét és a diákokat arra próbálják rávenni a benne ülők, hogy szálljanak be a járműbe.

A figyelmeztetés alapja, hogy az egyik szabadkai iskolánál csütörtökön 18 óra környékén állítottak meg egy diákcsoportot, és a fehér jármű vezetője arra kérte a gyerekeket, hogy szálljanak be hozzá.

A tanárnő felhívja a szülők figyelmét, hogy kísérjék gyermeküket az iskolába, és figyelmeztessék őket, hogy ne szálljanak be idegen járműbe. A Facebook bejegyzések alapján az eset a Majsai Úti Általános Iskola környékén történhetett.

Szabadka
fehér kombi

Most

20:16, Frissítve: 20:29

Cserkészvezetőkre van szükség

A Vajdasági Magyar Cserkészszövetség muzslyai közgyűlésén értékelték az elmúlt évet, és felvázolták a jövőre vonatkozó terveket.

Népszerű

Baleset történt Szabadkán

Baleset történt Szabadkán a Majsai-híd lábánál. Egy régebbi típusú Opel, valamint egy Fiat személygépkocsi ütközött össze, személyi sérülés nem történt.

További járatokat törölt a Subotica-trans

Amellett, hogy a szombati menetrend lesz érvényben, további járatkiesésekkel is számolni kell keddtől - áll a Subotica-trans Utasszállító Közvállalat legfrissebb közleményében.