Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Kovács Róbert

Egy fehér kombi veszélyére figyelmeztet egy szabadkai tanár

2018-09-22
18:12
2018-09-22
18:24
Forrás
Pannon RTV
A közösségi hálókon terjedő figyelemfelhívás szerint egy fehér kombi járja a szabadkai iskolák környékét és a diákokat arra próbálják rávenni a benne ülők, hogy szálljanak be a járműbe.

Egy fehér kombi veszélyére figyelmezteti diákjainak szüleit egy szabadkai tanár. A közösségi hálókon terjedő figyelemfelhívás szerint egy fehér kombi járja a szabadkai iskolák környékét és a diákokat arra próbálják rávenni a benne ülők, hogy szálljanak be a járműbe.

A figyelmeztetés alapja, hogy az egyik szabadkai iskolánál csütörtökön 18 óra környékén állítottak meg egy diákcsoportot, és a fehér jármű vezetője arra kérte a gyerekeket, hogy szálljanak be hozzá.

A tanárnő felhívja a szülők figyelmét, hogy kísérjék gyermeküket az iskolába, és figyelmeztessék őket, hogy ne szálljanak be idegen járműbe. A Facebook bejegyzések alapján az eset a Majsai Úti Általános Iskola környékén történhetett.

Szabadka
fehér kombi

Most

09:44, Frissítve: 09:50

Sűrű köd nehezíti a közlekedést

Jeges utakra és ködre lehet számítani a szerbiai utakon, főként Vajdaságban és Belgrád környékén. A Szerb Autó-Motoros Szövetség fokozott óvatosságra inti a gépjárművezetőket.
08:50

Ismét Kozák Danuta az év női kajakosa

Kozák Danutát választották ismét az év legjobb magyar női gyorsasági kajakosának. Kopasz Bálint pedig az év férfi kajakosa lett - hirdette ki a Magyar Kajak-Kenu Szövetség.
08:46

Lemondott a belga miniszterelnök

Charles Michel belga miniszterelnök kedd este bejelentette lemondását. A belga kormány kisebbségbe szorult, mert a flamand nacionalista párt kilépett a koalícióból az ENSZ migrációs csomagja miatt.

Népszerű