Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Kovács Róbert

Egy fehér kombi veszélyére figyelmeztet egy szabadkai tanár

2018-09-22
18:12
2018-09-22
18:24
Forrás
Pannon RTV
A közösségi hálókon terjedő figyelemfelhívás szerint egy fehér kombi járja a szabadkai iskolák környékét és a diákokat arra próbálják rávenni a benne ülők, hogy szálljanak be a járműbe.

Egy fehér kombi veszélyére figyelmezteti diákjainak szüleit egy szabadkai tanár. A közösségi hálókon terjedő figyelemfelhívás szerint egy fehér kombi járja a szabadkai iskolák környékét és a diákokat arra próbálják rávenni a benne ülők, hogy szálljanak be a járműbe.

A figyelmeztetés alapja, hogy az egyik szabadkai iskolánál csütörtökön 18 óra környékén állítottak meg egy diákcsoportot, és a fehér jármű vezetője arra kérte a gyerekeket, hogy szálljanak be hozzá.

A tanárnő felhívja a szülők figyelmét, hogy kísérjék gyermeküket az iskolába, és figyelmeztessék őket, hogy ne szálljanak be idegen járműbe. A Facebook bejegyzések alapján az eset a Majsai Úti Általános Iskola környékén történhetett.

Szabadka
fehér kombi

Kapcsolódó tartalmak

Most

20:49, Frissítve: 21:08

Gloria Victis – 1956

200 vajdasági fiatal vesz részt a Rákóczi Szövetség Gloria Victis – 1956 elnevezésű rendezvénysorozatában.
19:38, Frissítve: 21:49

10 éves a Szerb Haladó Párt

10 éves fennállását ünnepelte ma a Szerb Haladó Párt. A kraljevói sportcsarnokban megtartott eseményre az SZHP elnöke, Aleksandar Vučić Tomislav Nikolićtyal, a párt korábbi elnökével érkezett.

Népszerű

Eltűnt egy kislány

Egy kislány eltűnését jelentették a zentai rendőrségnek. Az apa közölte a hatóságokkal, hogy a 2009-ben született Csordás Erika ismeretlen irányba távozott az 1962-ben született A.T.-vel.
utcai látkép

Lebontják az engedély nélkül épült házakat

Lebontják az engedély nélkül épített objektumokat Szerbiában - ez történhet, ha életbe lép a legalizálásáról szóló jogszabály-módosítás, amely tegnap került a köztársasági parlament napirendjére.

Drogfogás Zentán

13 kilogramm marihuánát és egyéb kábítószert koboztak el Zentán a rendőrök.