Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Gál Hermina

Egy szabadkai osztálytanító is részesült a Szent Száva-díjban

2021.01.27
11:22
2021.01.27
17:45
Forrás
Pannon RTV
A Jovan Jovanović Zmaj Általános Iskola munkatársa, Grubanov Martinek Emília osztálytanító a 29 díjazott között vehette át az elismerést hétfőn a szerb kormány épületében.
Pannon RTV/Gál Hermina

A Szent Száva-díjat azok a magánszemélyek és intézmények kapják, akik az oktatás és a nevelés terén kimagasló eredményeket értek el. A kitüntetettek között van Grubanov Martinek Emília is, a szabadkai Jovan Jovanović Zmaj Általános Iskola osztálytanítója. „Felemelő érzés volt ott állni a 29 kitüntetett ember között a színpadon, a miniszterelnök társaságában. Amikor jelölt az iskola, akkor kezdtem reménykedni, hogy az eddigi munkámnak köszönve talán megkapom, és ott leszek én is a díjazottak között az idén.”

Pannon RTV/Gál Hermina

Az iskolában dolgozókat is boldogsággal töltötte el, hogy kollégájukat ilyen neves díjjal tüntették ki - emelte ki Pap Dragica. Az elismeréssel nemcsak az iskola színvonala tud emelkedni, hanem a pedagógusokat is ösztönözni fogja a további munkára - tette hozzá az iskolapedagógus. „Őszintén nagyon örültünk. Még most is nagyon örülök. Tudtuk, hogy ha valakinek van lehetősége megkapni ezt a díjat közülünk, akkor az Emília, mivel ismerem őt, mint kolléganőt 30 éve. 20 éve dolgozik nálunk az iskolában. Tudtam, hogy az ő munkájával biztos, hogy megkapja a díjat.”

Pannon RTV/Gál Hermina

Grubanov Martinek Emília korábban is kapott hasonló elismeréseket. Pár éve a dr. Đorđe Natošević- és a Mentor-díjban is részesült.

Szent Száva
Szent Száva-díj
Grubanov Martinek Emília
díj
elismerés
Pap Dragica
Jovan Jovanović Zmaj Általános Iskola
Szabadka

Kapcsolódó tartalmak

Most

20:13

A V4-ek támogatják a Nyitott Balkán ötletét

Támogatják a visegrádi országok a nyugat-balkáni államok kezdeményezését, a Nyitott Balkán nevű ötletet, amely a Szerbia, Észak-Macedónia és Albánia közötti határok eltörlését hivatott szolgálni 2023-tól.
19:19, Frissítve: 19:56

Átlagos búzahozam, alacsony felvásárlási ár

Elégedettek az észak-bácskai gazdák az idei búzahozammal, ugyanakkor a felvásárlási árral kapcsolatban vannak fenntartásaik. Az idei évben számos időjárási hatás befolyásolta a búzatermést, valamint a minőséget is - mesélik.

Népszerű