Ugrás a tartalomra
TANJUG/MINISTARSTVO ZDRAVLJA/nr

Egyre közelebb kerülünk a szigorításokhoz

2021.02.19
13:03
2021.02.19
13:22
Forrás
Tanjug
Lehetséges, hogy szigorítani fogják a jelenleg hatályban lévő járványügyi óvintézkedéseket, ha a koronavírus-számok tovább romlanak Szerbiában - nyilatkozta Goran Stevanović.
TANJUG/MINISTARSTVO ZDRAVLJA/nr

A Szerbiai Klinikai Központ igazgatója ezt azt követően mondta, miután az egészségügyi miniszterrel és a covid-kórházak vezetőivel tanácskozott Belgrádban.

TANJUG/MINISTARSTVO ZDRAVLJA/nr

A szigorítások abból állnának, hogy tovább rövidítenék a vendéglátóipari egységek nyitvatartását és csökkentenék a turisztikai objektumok befogadóképességét. A jelenlegi helyzetben, amikor nő a koronavírus-fertőzöttek száma, a kórházak kapacitásának növelésén dolgoznak. Stevanović hozzátette azonban, hogy egyelőre nem kell visszatérniük a koronavírusos betegek kezeléséhez azoknak a kórházaknak, amelyek kiléptek a covid-rendszerből.

Szerbia
koronavírus
járvány
szigorítások
Goran Stevanović

Most

19:30, Frissítve: 19:41

Újra járható az M5-ös autópálya Lajosmizsénél

Az autópályán, Lajosmizse közelében a forgalom ismét zavartalanul haladhat. Kora este 3 gépkocsi ütközött az M5-ös autópályán Lajosmizsénél, a Szeged felé vezető oldalon - közölte a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.
18:11, Frissítve: 18:48

Kisorsolták az első lakásokat a nyereményjátékon

Šabacra és Kruševacra került a Vedd el a számlát és nyerj! nevű nyereményjáték első két díja, legalább is itt kaptak számlát a vásárlásukról a beküldők. Egy másfél szobás és egy kétszobás belgrádi lakás jár a nyerteseknek.
17:07, Frissítve: 17:19

Petr Pavel nyerte a cseh elnökválasztást

Petr Pavel nyugalmazott tábornok nyerte a cseh államfőválasztást - derül ki a statisztikai hivatal által közzétett, a szavazókörzetek 98 százalékában leadott és összeszámlált szavazatok alapján.
16:02, Frissítve: 17:22

Valamelyest csökkent a műtrágya ára

Az őszi 110 dináros ár helyett most akár 90 dinárért is megvásárolható a növények számára elengedhetetlen tápanyagforrás. A gazdák örülnek az árcsökkenésnek, de mint mondják, ez még mindig nagyon drága.

Népszerű

Gázt szállító vagonok siklottak ki Szabadkánál

Kisiklott egy propénnel teli tartályokat szállító vonat három vagonja Szabadkán. Információink szerint szivárgás nem történt, a balesetben pedig senki sem sérült meg. A vagonok sínre való visszahelyezése még folyamatban van.