Ugrás a tartalomra
TANJUG/MINISTARSTVO ZDRAVLJA/nr

Egyre közelebb kerülünk a szigorításokhoz

2021.02.19
13:03
2021.02.19
13:22
Forrás
Tanjug
Lehetséges, hogy szigorítani fogják a jelenleg hatályban lévő járványügyi óvintézkedéseket, ha a koronavírus-számok tovább romlanak Szerbiában - nyilatkozta Goran Stevanović.
TANJUG/MINISTARSTVO ZDRAVLJA/nr

A Szerbiai Klinikai Központ igazgatója ezt azt követően mondta, miután az egészségügyi miniszterrel és a covid-kórházak vezetőivel tanácskozott Belgrádban.

TANJUG/MINISTARSTVO ZDRAVLJA/nr

A szigorítások abból állnának, hogy tovább rövidítenék a vendéglátóipari egységek nyitvatartását és csökkentenék a turisztikai objektumok befogadóképességét. A jelenlegi helyzetben, amikor nő a koronavírus-fertőzöttek száma, a kórházak kapacitásának növelésén dolgoznak. Stevanović hozzátette azonban, hogy egyelőre nem kell visszatérniük a koronavírusos betegek kezeléséhez azoknak a kórházaknak, amelyek kiléptek a covid-rendszerből.

Szerbia
koronavírus
járvány
szigorítások
Goran Stevanović

Most

21:37, Frissítve: 21:46

Élisabeth Borne lett az új francia miniszterelnök

Emmanuel Macron francia államfő az eddigi munkaügyi minisztert nevezte ki hétfőn új miniszterelnöknek a távozó Jean Castex helyére, aki a hagyományoknak megfelelően benyújtotta lemondását a három héttel ezelőtt újraválasztott köztársasági elnöknek.
19:21

Kijevbe utazik a Vatikán külügyminisztere

A szentszéki diplomáciát vezető Paul Richard Gallagher érsek szerdától Ukrajnában a vallási és politikai élet képviselőivel találkozik, valamint felkeresi a háborús helyszíneket - közölte a Szentszék Twitter-fiókján kedden.

Népszerű