Ugrás a tartalomra
Tanjug/CCTV via AP

Egyre több a koronavírussal fertőzött

2020-01-24
11:10
2020-01-24
11:19
Forrás
MTI
25-re emelkedett a koronavírus következtében elhunytak száma Kínában, míg a fertőzöttek száma 830. Hupej tartományban válsághelyzetet hirdettek.

Kilenc közép-kínai városban közlekedési zárlatot vezettek be a koronavírus terjedésének megfékezésére. Egy helyi pártlap közlése szerint Vuhanban már folyamatban van egy 1000 páciens ellátásra alkalmas új kórház kialakítása, amelynek átadására a tervek szerint hétfőn kerül sor.

Fotó: Tanjug/Chinatopix via AP

A Hupej tartományban működő összes tanintézmény és óvoda határozatlan időre bezárt. Mindemellett vizsga- és felvételi időpontokat is elhalasztottak.

A Kínai Kosárlabda Szövetség szintén bejelentette, hogy a február elejére tervezett mérkőzéseiket későbbre halasztják.

koronavírus
fertőzött
elhunyt
Kína

Kapcsolódó tartalmak

Most

08:04, Frissítve: 08:19

Szerbia több városában is tüntettek

Péntek este Szerbia több településén is utcára vonultak a polgárok. Belgrádban ismét megpróbáltak betörni a parlament épületébe, a rendőrség és a tüntetők között összecsapások voltak.
20:06, Frissítve: 20:48

Nyugdíjas Adagio

Üdítő, könnyed slágerekkel szórakoztatta a közönséget az Adagio kórus, amelynek tagjai kivétel nélkül szabadkai nyugdíjasok.
19:58, Frissítve: 21:42

Tüntetés Újvidéken

A 021 helyi hírportál szerint a 18 órakor kezdődött demonstráció résztvevői transzparenseikkel békésen menetelnek a város utcáin, azt skandálják, hogy „mondjanak le”.

Népszerű

Megtalálták csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.