Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Együtt a tisztább levegőért

2019-12-03
15:40
2019-12-03
18:43
Forrás
Pannon RTV
A héten mintegy 10 000 facsemetét ültetnek el Vajdaság-szerte a középületek környékén.

Újvidéken - a tartományi kormány épülete melletti park után - a Vajdasági Klinikai Központ is facsemetékkel gazdagodott. 79 fekete fenyőt ültettek el. A tartomány, illetve az erdőgazdálkodók közös akciójának célja a környezetvédelmi kérdések előtérbe helyezése, valamint környezetbarátabb közhangulat és viselkedési forma megteremtése Vajdaságban.

Dr. Edita Stokić, igazgató, Vajdasági Klinikai Központ: „A zöld területek növelésével, amelyek a Vajdasági Klinikai Központban találhatók, biztosítani szeretnénk betegeink számára a kellemesebb légkört és még megfelelőbb feltételeket, ami a lábadozásukhoz szükséges a kórház területén.”

faültetés
Újvidék
fásítás
Edita Stokić

Most

14:23, Frissítve: 19:51

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.

Népszerű

Koronavírus-helyzet Szabadkán

A koronavírus-járvány kihirdetésének kezdete óta a mai napig Szabadkán összesen 86 személynél igazolt a fertőzés, azaz 4 új esetet regisztráltak Szabadkán - közölte a válságkezelő városi törzskar.