Ugrás a tartalomra
Pixabay

Éjféltől már kérhetik a fiatalok a 100 eurós állami támogatást

2022.01.14
20:08
2022.01.14
22:21
Forrás
Pannon RTV
Az a tinédzser is megkaphatja a pénzt, akinek nincs bankszámlája. Kiválaszt egy bankot, és a nevére nyitnak egy számlát, amelyre átutalják az összeget. Fontos azonban, hogy a fiatal rendelkezzen személyi igazolvánnyal.

A 16 és 29 év közötti szerb állampolgárok január végéig igényelhetik a pénzsegélyt az idp.trezor.gov.rs honlapon. Itt a név mellett meg kell adni a személyi számot, az igazolványszámot és a bank nevét, ahova az utalást várják. A 11 758,56 dinár február első három napján érkezik majd meg.

támogatás
állami támogatás
segély
fiatalok
válság
járvány

Most

15:23, Frissítve: 16:50

Dulakodásig fajult a parlamenti ülés

Miután Aleksandar Vučić ismertette a Koszovóról szóló jelentést a köztársasági parlamenti képviselők rendkívüli ülésén, megkezdődött a vita a Pristinával folytatott tárgyalásokról.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Egy fiatal nő harca, hogy újra járni tudjon

Páger Anita 26 éves muzslyai lány egy baleset következtében öt éve mozgássérült. Bekerült a Budi human jótékonysági alapítvány programjába és thaiföldi műtétjére indult gyűjtési akció. Májusig nem egész 16 millió dinárt kellene összegyűjteni.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.