Ugrás a tartalomra
Pixabay

Éjféltől már kérhetik a fiatalok a 100 eurós állami támogatást

2022.01.14
20:08
2022.01.14
22:21
Forrás
Pannon RTV
Az a tinédzser is megkaphatja a pénzt, akinek nincs bankszámlája. Kiválaszt egy bankot, és a nevére nyitnak egy számlát, amelyre átutalják az összeget. Fontos azonban, hogy a fiatal rendelkezzen személyi igazolvánnyal.

A 16 és 29 év közötti szerb állampolgárok január végéig igényelhetik a pénzsegélyt az idp.trezor.gov.rs honlapon. Itt a név mellett meg kell adni a személyi számot, az igazolványszámot és a bank nevét, ahova az utalást várják. A 11 758,56 dinár február első három napján érkezik majd meg.

támogatás
állami támogatás
segély
fiatalok
válság
járvány

Most

12:30

Észak-Korea rakétát lőtt ki Japán fölé

Közepes hatótávolságú ballisztikus rakétát lőttek ki helyi idő szerint ma reggel Észak-Korea fegyveres erői – tájékoztatott a japán sajtó. A rakéta átrepült a japán légtéren, és mintegy 4.600 kilométert tett meg, míg végül a Csendes-óceánban landolt.
10:40, Frissítve: 10:45

Már Angliában is védettek a hódok

Október elseje óta védett állatnak számítanak a hódok Angliában. Mindez négyszáz évvel azután történik, hogy szinte a teljes populációt levadászták.
10:31

Továbbra sincs pellet a szerbiai lerakatokban

Az áruhiány még júniusban jelentkezett, akkor az állam megpróbálta oly módon rendezni a piacot, hogy a pellet tonnánkénti árát 38 ezer dinárra korlátozta, és betiltotta a kivitelét. Ezek az intézkedések azonban nem stabilizálták a piacot.

Népszerű

69 kérdés, 30 perc

Október 1-jén, szombaton kezdődik és 31-éig tart a népszámlálás Szerbiában.

Újabb tömegbaleset Szabadkán

A hidegfront, a változékony időjárás, a helyenként nedves és sárfelhordásos útszakaszok miatt az elmúlt egy-két napban nőtt a koccanásos balesetek száma.