Ugrás a tartalomra
Tanjug/Marco Alpozzi/Lapresse via AP

El kell halasztani az olaszországi osztálykirándulásokat

2020-02-24
14:54
2020-02-24
15:16
Forrás
Szerbiai RTV
Halasszák el az Olaszországba tervezett osztálykirándulásokat és tanulmányi utakat - ezt kéri a szerbiai középiskoláktól az oktatási minisztérium.

Az intézményeket levélben értesítették. Az illetékes minisztérium elrendelte, hogy az Olaszországban megjelent koronavírus-járvány miatt ne utazzanak oda a diákok mindaddig, amíg az országban nem stabilizálódik az egészségügyi helyzet. Horvátország szintén arra kötelezte az iskolákat, hogy a közeljövőben töröljék az Olaszországba tervezett utakat. A legfrissebb adatok szerint Olaszországban 219 fertőzéses esetet regisztráltak, hatan pedig meghaltak.

Olaszország
osztálykirándulás
tanulmányi
Oktatási Minisztérium
koronavírus
járvány
járványveszély
karantén
vesztegzár

Most

21:42, Frissítve: 22:16

20 éves a Juhász zenekar

20 éves fennállását ünnepli a Juhász zenekar, 2000. májusában alakult a társulat. A zenekar az évek során Vajdaság egyik legismertebb, legkiemelkedőbb népzenei együttesévé nőtte ki magát.
18:58, Frissítve: 19:31

Kalmár Ferenc: Legyenek büszkék magyarságukra!

Szeressék, erősítsék és gyarapítsák családjaikat és hazánkat, Magyarországot és a Kárpát-medencét - üzeni a trianoni békeszerződés aláírásának századik évfordulója alkalmából Kalmár Ferenc.

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.