Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/ Lukács Attila

Elballagtak az Emmausz Fiúkollégium végzősei Muzslyán

2021.05.27
08:47
Forrás
Vajdaság MA
A hálaadó szentmise keretében megtartott ballagási ünnepségen 15 fiú vett búcsút a tanintézménytől és fejezte be középiskolai tanulmányait.

Kalapis Sztoján atya, a kollégium vezetője elmondta, ezúttal is egy kiváló csapat tagjait bocsátják útjukra, mindegyik fiú igazi fiatalemberré cseperedett, amíg bentlakói voltak a kollégiumnak. A fiúk elmondása szerint igazi nagy családként működött a kollégium.

A tavaly támogatásból megvásárolt mikrobusz működésére újabb támogatást kapott az intézmény, így ettől az évtől már a diákok hazautaztatását is vállalták, ezzel lerövidítve az utazás idejét, és hozzájárulva, hogy a diákok hétvégente több időt tölthessenek családjukkal.

Emmausz Fiúkollégium
Muzslya
ballagás

Most

20:58

Újabb melegrekord dőlt meg

Ismét megdőlt a magyarországi napi melegrekord; Bács-Kiskun megyében csaknem 40 fokot is mértek - közölte a magyar Országos Meteorológiai Szolgálat Facebook-oldalán.
18:38

Átadták a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat

Átadták Budapesten a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat a Budavári Palotában. Az elismeréseket a kitüntetettek Potápi Árpád János nemzetpolitikai államtitkártól vehették át. A díjazottak között három vajdasági művelődési egyesület is van.
16:48

„Hős anyák" kerestetnek

Az orosz kormány újra bevezette a sztálini „Hős anya" kitüntetést, amely szerint egymillió rubel (átszámolva majdnem kétmillió dinár) értékű jutalom jár azoknak a nőknek, akik legalább tíz gyereket szülnek.

Népszerű