Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/ Lukács Attila

Elballagtak az Emmausz Fiúkollégium végzősei Muzslyán

2021.05.27
08:47
Forrás
Vajdaság MA
A hálaadó szentmise keretében megtartott ballagási ünnepségen 15 fiú vett búcsút a tanintézménytől és fejezte be középiskolai tanulmányait.

Kalapis Sztoján atya, a kollégium vezetője elmondta, ezúttal is egy kiváló csapat tagjait bocsátják útjukra, mindegyik fiú igazi fiatalemberré cseperedett, amíg bentlakói voltak a kollégiumnak. A fiúk elmondása szerint igazi nagy családként működött a kollégium.

A tavaly támogatásból megvásárolt mikrobusz működésére újabb támogatást kapott az intézmény, így ettől az évtől már a diákok hazautaztatását is vállalták, ezzel lerövidítve az utazás idejét, és hozzájárulva, hogy a diákok hétvégente több időt tölthessenek családjukkal.

Emmausz Fiúkollégium
Muzslya
ballagás

Kapcsolódó tartalmak

Most

22:14

Kilencgólos francia siker Montenegró ellen

Az olimpiai címvédő Franciaország 36-27-re legyőzte Montenegrót a magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének harmadik fordulójában, hétfőn a budapesti MVM Dome-ban.
21:42

Emlékezni az ártatlan áldozatokra

1942 januárjában a magyar katonai alakulatok razziát indítottak a visszafoglalt Bácska Sajkás-vidékén. A túlkapásba torkolló akciónak több mint 1200 szerb, zsidó és roma nemzetiségű személy esett áldozatául, de magyar személyeket is kivégeztek.

Népszerű

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.

Meghalt Gaspard Ulliel

A színész síbaleset után vesztette életét. Egyebek mellett a Hannibál ébredése című filmből ismerhetjük.