Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Laskovity Zoltán

Elérhetőek a középiskolai felvételi ranglisták

2022.07.13
07:36
2022.07.13
08:09
Forrás
Pannon RTV
Elérhetőek a középiskolai beiratkozási listák a Moja srednja škola internetes portálon, vagyis kiderül, hogy a kisérettségi után ki, melyik középiskolába és szakra jutott be Szerbiában – közölte az oktatási minisztérium.

Hozzáteszik, hogy a listák az általános iskolákban is megtekinthetőek lesznek. A tájékoztatás szerint a mai nap folyamán a fennmaradó helyek listáját is közzé teszik. Ezekre a helyekre a diákok a kívánságlistát július 14-én adhatják át elektronikus úton, vagy személyesen az általános iskolájukban. A második iratkozási kör végleges eredményeit július 15-én, pénteken teszi közzé az illetékes minisztérium.

A Moja srednja škola internetes portál ide kattintva érhető el.

kisérettségi
középiskola

Most

10:34

Megérkezik végre az igazi tél?

Vajon milyen időnk lesz februárban? Annyi biztos, hogy folytatódik a változékony időjárás térségünkben, a csapadákos időjárás is jelen lesz hó és eső formájában - jelenti a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet.
10:21, Frissítve: 10:37

Erkel Ferenc-est a nagybecskereki leánykollégiumban

Erkel Ferencre, Himnuszunk zeneszerzőjére emlékeztek tegnap este a nagybecskereki Szathmáry Karolina leánykollégiumban. A magyar kultúra napja alkalmából megtartott rendezvényt a kollégium a helyi Petőfi MME-vel közösen szervezte meg.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Egy fiatal nő harca, hogy újra járni tudjon

Páger Anita 26 éves muzslyai lány egy baleset következtében öt éve mozgássérült. Bekerült a Budi human jótékonysági alapítvány programjába és thaiföldi műtétjére indult gyűjtési akció. Májusig nem egész 16 millió dinárt kellene összegyűjteni.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.

Két rendszámfelismerő rendőrautó Szabadkának

Két új rendőrautóval gazdagodott a Szabadkai Rendőrigazgatóság. A két jármű rendszámfelismerő rendszerrel és kamerákkal is fel van szerelve a közlekedési rendészet igényeihez igazítva.