Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Életmódkalauz

2022.03.19
15:02
2022.03.19
16:24
Forrás
Pannon RTV
Életmódkalauz címmel indult programsorozat. Elsőként Moholon tartottak előadást az egészséges életmódról.
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Az érdeklődők a tudatos testmozgásról, az egészséges táplálkozásról, valamint a daganatos betegségek megelőzési lehetőségeiről is hallhattak.

Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Dr. Vickó Ferenc egészségügyi államtitkár: „Mindenféleképpen az egészségünkről és a tudatosságról, hogy hogyan is tudnánk feljavítani az egészségünket, mert valójában tudjuk, hogy az egészségügyi törvény is azt szabja meg, hogy nekünk jogunk van, hogy egészségügyi szolgáltatásban részesüljünk, viszont vannak kötelezettségeink is. Kötelezettségünk az, hogy megvigyázzuk a saját egészségünket, és még tovább is javítjuk a mienket, de másét is, ha erre hatást tudunk gyakorolni.”

Életmódkalauz
programsorozat
Vickó Ferenc
egészséges életmód
Mohol

Most

09:58, Frissítve: 11:36

Útlezárások több városban és településen

Újabb útlezárás van Szabadkán is, és várható az egész nap folyamán a gazdák elmondása szerint. Amennyiben időközben kedvező döntést hoznak az illetékesek, akkor felhagynak az útlezárással.
09:00

Kezdődik az egyezkedés a minimálbérről

Augusztus 15-től szeptember 15-ig van idejük megbeszélni a minimálbér emelésének mértékét a szakszervezeteknek és a munkáltatóknak. Ha addig nem születik döntés, a kormány fogja azt meghatározni.
07:10, Frissítve: 10:03

Összmagyar Egyetemista Tábor 2022

Háromszáz magyar egyetemista érkezik a Kárpát-medencéből és a nagyvilág diaszpóraközösségeiből a Rákóczi Szövetség egyetemistatáborába, Magyarországra. A Sátoraljaújhelyen megrendezésre kerülő táborban vajdasági diákok is képviseltetik magukat.

Népszerű