Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Életmódkalauz

2022.03.19
15:02
2022.03.19
16:24
Forrás
Pannon RTV
Életmódkalauz címmel indult programsorozat. Elsőként Moholon tartottak előadást az egészséges életmódról.
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Az érdeklődők a tudatos testmozgásról, az egészséges táplálkozásról, valamint a daganatos betegségek megelőzési lehetőségeiről is hallhattak.

Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Dr. Vickó Ferenc egészségügyi államtitkár: „Mindenféleképpen az egészségünkről és a tudatosságról, hogy hogyan is tudnánk feljavítani az egészségünket, mert valójában tudjuk, hogy az egészségügyi törvény is azt szabja meg, hogy nekünk jogunk van, hogy egészségügyi szolgáltatásban részesüljünk, viszont vannak kötelezettségeink is. Kötelezettségünk az, hogy megvigyázzuk a saját egészségünket, és még tovább is javítjuk a mienket, de másét is, ha erre hatást tudunk gyakorolni.”

Életmódkalauz
programsorozat
Vickó Ferenc
egészséges életmód
Mohol

Kapcsolódó tartalmak

Most

08:39, Frissítve: 08:44

Ma még napos, holnap esős

Borongós és napos időszakok válthatják egymást térségünkben ma. Csak délután alakulhat ki gyenge eső helyenként.
07:59

Meghalt a bükki füvesember

94 éves korában meghalt Szabó György, a bükki füvesember. A gyógyteáiról és gyógynövényes cseppjeiről ismert bükki füvesember saját otthonában hunyt el.
21:55, Frissítve: 07:55

Incidens Koszovó északi részén

Tüntetés és lövöldözés volt Koszovó északi részén. Ma reggel pedig egy kézigránátot hatástalanítottak az illetékesek a választási bizottság irodájában, Észak-Mitrovicában. Sérültekről nincs hír.

Népszerű

Kedvezményt kapott, aki észszerűen fogyasztott

Sokan kétkedve fogadták a hírt, hogy amennyiben takarékoskodnak az árammal, októbertől kedvezményt kaphatnak a fogyasztásukra. Az októberi villanyszámlák megérkeztek, és kiderült, érdemes volt-e spórolni.