Ugrás a tartalomra
Tanjug/Jadranka Ilic/nr

Elismerés az oktatás minőségének fejlesztéséért

2022.05.17
16:38
2022.05.17
16:51
Forrás
Pannon RTV
Megalapítása óta másodszor osztották ki a Dositej Obradović-oklevelet kedden Belgrádban.

Branko Ružić oktatásügyi miniszter az elismerések átadásakor emlékeztetett: az elismerő oklevelet azoknak a személyeknek, illetve intézményeknek ítélik oda, akik és amelyek az elmúlt év során jelentősen hozzájárultak az oktatás minőségének fejlesztéséhez. Vajdaságból a szabadkai Jovan Jovanović Zmaj Általános Iskola osztálytanítója, Grubanov Martinek Emilía vehette át az elismerést.

Tanjug/Jadranka Ilic/nr

Branko Ružić, oktatásügyi miniszter, Szerbia: „Ez az oklevél az egyik módja annak, hogy kifejezzük hálánkat az elkötelezettségért és az erőfeszítésért, amelyet minden nap befektetnek annak érdekében, hogy az oktatási rendszerünk még jobb és még minőségibb legyen. Hogy elérjük ezt a célt, fontos minden oktatásban dolgozó együttműködése. Az Oktatásügyi Minisztérium a saját részéről folytatja a teljes oktatási rendszer reformját, erőteljesen dolgozik a munka és a tanulás minőségi feltételeinek megteremtésén. Az alapvető iránymutatásokat ebben a folyamatban a 2030-ig terjedő oktatási és nevelési stratégiában fektettük le.”

Dositej Obradović-oklevél
Branko Ružić

Most

18:23, Frissítve: 18:36

Ünnepelnek a martonosiak

Magyarkanizsa község egyik legrégebbi települése műsorsorozat keretében ünnepli fennállásának 100 éves, írott dokumentumokban is lejegyzett múltját.
16:23, Frissítve: 20:03

Állóháború, országos légiriadó

Az éjszaka folyamán több ukrán városból is robbanásokról érkeztek jelentések, és légiriadót rendeltek el az országban. Szeverodonyecket ugyan át kellett adniuk az oroszoknak, a szomszédos Liszicsanszkban azonban még kitartanak az ukrán erők.

Népszerű